床褥 集中討論區 (4)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
Ikea果款VAGSTRANDA有無人試過ok
serta serenity posture pro 性格比好似幾高,又同bel air 差唔多感覺,價錢又平三千,有冇巴打試過?
訓咗 2 個月,幾好,呢個價錢無投訴
我都準備買張單人 2600
而家仲有promote -200 變相免費送貨
啱啱發現我要買3尺床 係183cm長
唔知點解ikea個d床褥全部189cm
2尺半床 4000-5000 budget 有冇推介
係 我都係183 勁on9
點睇Sealy Hotel Sensation?
同問 前幾日去試瞓恆溫嗰兩張床 好似又幾舒服咁
想問下6吋厚既床褥,硬度適中就可以,暫時睇中雅蘭,仲有冇其他牌子推介呢,唔該哂
香港sealy系列同澳洲sealy係完全唔同
有冇人知點搵返個對應
有無巴絲用緊Sealy Posturepedic Plus Ultra Firm?有咩comment?

我試過幾啱但唔知長用點,問下用家意見
買左樓, 上星期去左試床槈
最後買左 Serta Wanaka (Made in New Zealand), 有承托得黎又包住成個人, 又唔太軟 (本身我同我女朋友都唔太鍾意軟床), 希望冇買錯啦
有無Simmons Hadley Firm用家分享下用後感?
有冇人買過serta Evey唔知算唔算冷門
二千唔洗所以屌左
Sealy Hotel Superior
訓咗一個月,爽到爆
想請教下如果床褥比較硬,枕頭方面會點揀?唔想再頸痛
有冇人買佐airland aivy 床褥,覺得性價比高唔高?
其實唔明床褥有乜好討論
你話襟唔襟、有咩保養、做緊咩優惠就話有得講啫
軟定硬舒唔舒服呢d好個人架喎
最後點都要落去試架啦
留名跟進啦屌,勁多牌子,花多眼亂呀
有巴打一齊討論下,分享用後感都好丫,你知上網搵到個d評價分分鐘打手黎
千祈唔好買Emma 無彈弓
Emma Mattress 德國床褥?
雅蘭代理果隻therapedic jocassee床褥點睇?果日係門市試過好似唔錯又夠硬,買唔買得過?
試完therapedic的床褥就覺得雅蘭自己的款都唔差
試左幾隻牌子發覺其實的價錢同感覺都好接近 獨立彈弓+乳膠/記憶綿面都係差不多咁, 試幾分鐘真係試唔出分別, 點算好
emma hybrid 好似有彈弓?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞