床褥 集中討論區 (4)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
有個4 sale Po有講,果個位係會淋咗
同係試個D差唔多,都係睇緊serta wonderland / paradise / twlight ,覺得都差唔多咁 最鍾意wonderland 但岩岩miss左個折
wonderland同twlight軟身同包身過paradise 一試就foul咗paradise
我都係最鍾意wonderland
羊毛面好舒服再加乳膠好似㩒用啲
宜家等佢有5折返落8k幾就即買
同埋發掘下有冇差唔多嘅simmons日製 / sealy hotel collection唔急買 慢慢比較下先
去左又一城Simmons試 試完冇咩feel 名都唔記就走了

Twilight驚加埋床架會勁高所以宜家諗諗下等下paradise/ wonderland折好似抵啲
simmons同sealy同價位床都冇乜邊張好驚艷到我
宜家每個星期都去睇下有冇折
一個要硬一個要軟可以點搞
除左分床訓
兩張三呎拼埋一齊做king size
硬果個瞓地下
硬床褥來講 海馬真係無得輸 好訓到傻 , 一開始訓可能真係偏硬 但只要訓一排就會岩岩好 真係好正
所以我話硬骨頭會慳返好多錢,講硬無乜邊間做得好過海馬/雅蘭
有次係太子一間間試
雅蘭果隻硬真係好撚硬

btw想問下歐化寶幾千蚊野係咪試左幾好 岩價錢就可以去馬?

諗緊歐化寶定sinomax
三千唔使
買咗鑽石床褥雙面
上個月做半價
唔買獨立彈簧?
冇試到
瞓開鑽石硬面所以照買返黎用
兩張單人拍埋囉
有冇人會買醫院床?
即係點?電動升降果啲?
係, 條腰唔好. 打斜訓好似舒服D
移民想出張
tempur-pedic adapt medium hybrid
queen size
2019購入
無花無爛 正常使用行跡
小訓,因為之後都長期係外國
有意可以tg 我
原價17k 係4sale 買
tg:hkbed
太子邊個商場集中可以一次過試
始創
唔係齊晒 但係算係多
遲下訓完上黎報告下
講很好岩,發覺自己係賤骨頭硬床先唔腰痛
Sealy 都冇海馬啲硬板床咁好
巴打幾時到貨
我試過呢張都覺得OK諗住買
後尾搵搵下見台灣有賣backcare 5,不過香港冇,睇落又唔似有好大分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞