床褥 集中討論區 (4)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
我買左水貨tempur呢兩日到左 正到on9 點解唔推薦🤣
見有巴打話無彈弓嘅床瞓一排條腰會痛到仆街
tempur 一定唔會 佢地講個d係入紙箱個d床褥 tempur係sealy集團的 冇彈弓床入面嘅最頂級 btw emmas垃圾大陸野嚟 好多人好快凹陷 唔好買
之前去SOGO展覽買左sealy ,買嘅時候佢係叫hotel luxe後尾買客服先知唔係hotel系列,而係喺泰國係咁叫,喺香港對應model 係posturecare luxury,真係
感謝巴打解答 咁4sales嘅tempur係咪一樣?
唔同 我就係4sale買 4sale嘅係美版 好似d理論野一樣 但我睇人講其實美版d技術新過行貨
好 聽日去試下 係咪尖沙咀最齊?

另外想問埋sealy個隻hotel collection係咪都ok? 但佢係泰國製
係尖沙咀最齊 sealy行我冇試過 好唔抵 我覺得simmons sealy tempur去4sale買算啦 佢有個foster and sons我試過都好正
我就係以前買emmas 4年就凹左
買陣買唔識野
岩岩sealy 做大減價 即刻去買
如果專門店
會建議買澳洲製
買咗邊款?
差好遠?幾錢?
我係megabox睇個款叫hotel collection
有無人試過zeosleep / skyler / emmas 隻Adelaide 見依3隻幾抵玩
咁撚伏 即係最基本既model?d sales 仲話四季都用依d
本身睇中NEW ROCHEFORT
之後買regalia
唔知差幾錢 不過佢出名澳洲製嘛
你有冇上sealy 官網睇埋?
聽君一席話 勝讀一席話
你地張床褥幾多寸高?買左8.5寸 唔知會唔會難換床單?
佢個官網冇寫邊到製
頭3個collection 有寫
另外佢有d 床褥會寫明澳洲製造

不過實在太多系列 就算專門店都唔會
佢網店shop.sealy.com.Hksealy.com.hk
又係唔同型號

所以都係去下專門店睇下 訓下
今日去訂床褥,因驚貨期長,見咁多巴打推薦,諗住主力試sealy ,有冇邊個系列推介想15-20k內
可以去埋水貨鋪同專門店試 睇下邊款啱你。
大家試床褥時,有冇咩位會特別留意講真試都係得個廿零三十秒我個人感覺又比較遲鈍,好驚揀錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞