【歷史po】慘過寫印度

336 回覆
313 Like 1 Dislike
想寫伊朗人同白人
係啦
印尼係荷蘭殖民地
abcd 大頭綠衣❓🤔
應該唔同

// It is important to note that the four major founding populations of Eurasians, which were farmers of the Fertile Crescent (including western Anatolia), farmers of Iran, hunter-gatherers of central and western Europe as well as of eastern Europe (Figure 2, right), genetically differed from each other probably as much as today’s Europeans to East Asians.[77] Thus, the classic light phenotype of Europeans became frequent only within the past 5000 years[3,56,70] and owes its origin to migrants from Near East and western Asia.[48]//

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/exd.14142
印度係咪都有唔少BB係雙性人?點解會係咁?
Yes,佢哋叫做「第三性」,印度同孟加拉都有呢類人。

舊陣時佢哋嘅地位好高,甚至招攬佢哋入去宮廷服務。但係當英國殖民之後,殖民地政府就大力打壓佢哋,跟住成個印度社會就轉而歧視佢哋。如果屋企有呢啲BB嘅話,佢哋通常都唔會留返喺原來屋企成長,而係轉送去「第三性」社區成長

仲記得《向世界出發》有一輯係陳曉東去加爾各答拍攝,其中一集就係講呢個題材
留名
吹bb
時至1840年代,由於香港警隊於成立初期曾經翻譯為“香港差役”,並招聘留港的啹喀兵及“摩囉差”為民傭兵,因此警察人員被稱為差人(男性可俗稱差佬、女性為差婆),此詞亦被兩廣及澳門社會採納使用,並且成為慣用語至今,如刑事警察有雜差的俗稱。
可唔可以講多啲關於斯里蘭卡嘅嘢
咁印度同巴基斯坦嘅人種係咪相同?
點解印度海岸線禁長但唔重海權?
lm學野
lm
咩叫種姓?
咁就完撚左?
樓主返嚟未
可摸耳講詳細少少?
留名
以為觀塘歷史
我估應該係亂倫比較多
點解印度人比人覺得好污糟好臭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞