STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 13

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
應該除咗兩隻shf都有油過
Rey 自稱Skywalker 果個?

篤眼篤鼻
不過有既我都會入

我講緊呢隻leia
如果佢出我一定買
Princess
好正
唔好咁點扼你睇埋boba
師兄仲叫佢幻想完先播
你係咪入左dark side?
睇完會想入SHF BOBA FETT 個肚腩好正
睇緊Jedi apprentice. Obiwan好可愛
有名你叫Darth Jar Jar
Have yousa ever heard the tragedy of Darth Plagueis the wise?
真呀 p走所有黑妹情節,當堂順哂
外國好似有人整咗個2.5 hours cut版Obi-Wan
見到有人講但搵唔到
Cls
應該冇了
7 okay 啦

一來rey 選角選得幾好
二來最尾遞劍果度其實幾touching 又令人期待

然後我地有:
扔劍luke
飲奶luke
廢老luke
爛gag luke
skype luke
紫毛自殺將軍
飛仙leia
煩膠finn
煩膠亞洲肥妹
rey ben skype
突然瓜撚咗嘅luke
低智咗嘅將軍
完全唔知做咩嘅賭場情節
無用嘅銀captain
唔駛train 就用到force 嘅神童
Skype 完攰得滯死鳩左既Luke
自己人被打到半死然後見到啲外星馬仔心生憐憫之心,放低任務去救佢哋既肥西Rose
用自己基地被人炸爆做背景一鳩咀落去既肥西Rose
“Not fighting what we hate but saving what we love” 又係肥西Rose

整獲粥出嚟然後覺得自己好有創意既撚頭導演Ruin Johnson
仲有knight of ren完全唔知jm9
唔記得8定9隻finn話有嘢想同rey講又冇咗條事
同意7都ok 當係第4集高清remake
屌佢個8,9完全冇興趣睇第二次
REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY
一個黑妹已足以破壞成套戲,因為佢係呢套戲嘅主線,成個故事都係環繞住佢而起。
ROSE 呢
淨係記得佢係煩膠亞洲肥妹 連名都唔記得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞