STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 13

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
有無人買左飛 搶唔到vip
唔單止冇死,傷都冇乜,真係痴撚線

明明講到Anakin 原力最勁,鑊鑊都打輸比Obiwan, 我都唔明咩設定
叻同勁係兩回事黎嘅
clone wars都已經成日比obi話佢橫衝直撞亂咁黎

但係黑妹中劍死唔去,仲要早過obi到tatooine係咩玩法
早幾日都到左把obi
體感聲效好靈敏喎 跟得好貼
幾聚手幾有質感
但係有幾個mode開劍有聲有特效但冇光
巴打有冇呢啲問題
我只係試過達米恩既windu,通常我test流暢度都係快速8字轉,有d劍一快係差少少,達米恩個靈敏度好過燕青。
題外話,達米恩係大陸劍圈比其他工作室排斥
還原劍點解會玩達米
成日整埋D 19開關掣

btw 玩開UW & 少量89
搭單一問
新手唔識入咗 imperial workshop 2.0款
大家對間嘢有咩comment
唔追license唔建議外國牌子
1, 貴(約一倍)
2, 多數還原唔足(可能特登)
3, 有牌子搵大陸牌子代工(Korbanth)
douku 如果有前傳會有埋師父yoda
最尾原力玩石好唔starwars feel ......
萬石歸宗搞到個格調好低
反而Vader石仔kick腳小技巧正
唔玩石就玩電都係幾味
dianey+ rey都鐘意玩石
但依家成堆飛。。。。
同埋obiwan出原力掌果下好用來
ep3 都唔係咁
Vader玩Force係最正同埋最有壓迫感
啲人話89唔係現貨就等好耐
想知點解俾人排
呢加既劍圈好多野都係開源,官方隻眼開隻眼閉,所以都算叫大家有競爭,百花齊放。
而達米恩算叫做近期搞得幾快同幾大既劍廠之一。成日想搞外銷售,周圍搵人做代理,另外係大陸都幾多分身,某幾間都係賣緊達米恩劍。
早排達米恩想玩獨市生意,走去注册哂光劍,芯片名之類既字眼比人發現,得罪哂d工作室,好似仲比人串到要打官司。
達米恩唔止想注冊晒D名(商標)
有人發現左之後仲出信話人詆毀佢
屈條友同另一個牌子有關係
要人DEL POST如果唔係就告人
基本上呢個牌子幾平我都唔會考慮
跟住要到GAME入面MALGUS玩FORCE
型到CLS
我覺得佢劍術輸都算
劍法上OBIWAN係有啲啲剋制佢
但係原力都輸係咩料...
即係我話有個人天生神力
勁過而家最勁嘅舉重冠軍
假以時日一定屌打全世界
而家佢重要日日練大隻
跟住你同我講佢輸咗比個成十年冇練過
而本來只係大力過大部份人嘅健身教練...
而佢哋嘅比拼只係單純鬥力...
點講得過去...
但係佢哋係單純原力比拼
VADER都輸咗...
又話CHOSEN ONE嘅...
TROLL SON ONE就有
Obiwan 主角光環
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞