STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 13

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
Anakin: 如果開套劇俾我,好似Thanos咁成個星球拉過嚟打柒佢啦
obi: anakin the whole skywalker saga is your spinoff
以前從來冇睇過star wars 最近慢慢開始追返disney+ d新劇同埋舊電影
想問下我個人對動畫一般 但見sw既動畫數量太多
想問全部miss哂佢對我睇d劇/電影會唔會有咩影響?
建議要睇TCW,不過可以揀集數嘅,Po 頭有推介嘅集數
師徒關係要睇,同埋一定唔會後悔睇完會對成個Order 66同埋複製人有新嘅感受
唔睇動畫最多同fans搭唔到嘴姐
我覺得都幾大影響ahsoka 貫穿哂成個prequel 到帝國收皮。

唔睇會miss好多資訊
唔知ahsoka最多搭唔到嗲姐
如果唔睇其他嘅,淨係講電影framework,唔睇影響唔大,但係無癮咁解好似ep2-3中間無clone wars,觀感差好遠,
邊度買?
根本第八第九集就應該要講呢d
斷哂d手手腳腳應該無左一半迷地原蟲
劍法上可能vadar 未慣機械身體?
佢本身用第五型 好似係變左機械先學第二型

不過導演一定無諗咁多
想問下呢到仲有冇人有玩battlefront
琴日見game pass有玩左陣
個40人mode係咪唔會排到人
有冇得連外國ser 玩
咁唔怪得知...佢中出咗PADME應該射咗唔少原蟲出來
斷手斷腳又漏一啲~都重可以同OBIWAN打到咁~
本身到底幾勁
唔怪得知JEDI唔比屌閪
講返劍~
本身同佢師傅一樣
所以比DOOKU打柒
之後學第二型打柒DOOKU
但就被師傅剋死
陰功...

BTW~佢都機械咗成十年...點會未習慣...
要升級,十年都無做過壓力測試
今次一打就知瀨嘢
我pc都係得合作打ai同埋4v4or2v2會搵到場
btw有冇咩技巧分享,係咪用hero就拎分一定少d,好似殺好多人都賺好少分
同埋上網教果d咩parry,個戰場成日亂到根本乜都睇唔到
利申玩隻狼都唔覺難,但呢隻game我成日都唔知自己有冇parry成功,好似靠彩數咁
我本身都係外國,所以連eu ser

你試吓裝返個 EU psn 睇吓得唔得?

我依度秒排
下……Anakin一直都係 Form V喎
我都從來冇睇過 由前傳開始睇
睇到正傳1覺得成件事好神奇 究竟諗a new hope嗰陣係將個故事諗到幾完整先推岀黎
你地有有買埋玩具? Hottoys/Hasbro
笨大孩仔溝埋一齊儲
https://www.youtube.com/watch?v=7zsnTuJuF2s&ab_channel=BattlefrontUpdates

試下裝mod入影片裡面私服, 其實即使唔玩mod都仍然算係好多人玩緊
只不過你可能要換官方外國server, 亞洲始終係小眾
同埋而家weekly rotation係星期三有3倍分數/星期六日會有2倍
升技升角色會易好多, 亦因為哩d日子會多人玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞