STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 13

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
solo點睇
無記憶咁滯
最近睇左
其實又未去到好差
太作狀頂唔順
雖然女角好戲,不過劇情唔得救唔返
咁鬼正既lightsaber畫面竟然放左係背景一小角落
https://youtu.be/RczqiDMafbE
bad batch 我諗老鼠見過鬼怕黑(反抗軍起義好多劣評)所以跟返複製戰紀條路走,呢個應該歸功LucasArt原班人馬
我嗰陣去戲院睇 咁啱前一日Carrie Fisher死咗
有TLJ襯托,俾舊屎我都覺得正啦

直播Q&A
Ewan Hayden
bad batch受歡迎候活就唔會淨係出得一隻hunter我等緊cute cute wrecker
好似得美軍先睇得…
https://youtu.be/drt9bDwj4TU
完全講哂我既心聲
真哂好垃圾
以為boba 已經夠哂爛
點知你obi 都可以拍成咁 失望到極點
Rebels 好好睇wor
條片thumbnail一巴煎落stormtropper果幕睇到我屌出黎
逗一逗起佢個頭盔 唔撚知佢想點
仲有Echo 唔好唔記得
好彩無期待過
除咗ewan演技好睇,同小leia人設得意之外
成套野都無乜可取
boba fett開播之後一隻都無出過
止蝕止蝕
連啲演員都wfc你睇下三妹同grand inquisitor啲訪問三妹話自己係新角色,話自己可以帶好多新嘅野比佢,話佢係咩leader strong has her own thought

grand inquisitor連rebels都唔知心諗,做演員做下功課應該係基本。所以佢唔單止係妝唔似,連演技都唔似係grand inquisitor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞