STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 13

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
中間冇左頭盔果度真係成套劇的高潮同best scene, 睇到好感動又心痛

成套劇除左Obiwan vs Darth Vader d scenes, 其餘都係垃圾。最唔鐘意睇黑妹同young Leia

不過雖然係咁,套劇完左都係好失落。Want more of Obiwan vs Darh Vader
頭盔幾年ahsoka vs vader已經玩過一次
第六集一去到黑妹嗰度我想飛好彩有uncle auntie 頂住
我覺得我比Darth Mickey控制咗, 有第二季都會睇….不過再嚟嘅話就唔好再真打喇,可以係obiwan 原力訓練嘅內心世界,比啲TCW 回憶,再加埋what if 全部人都冇死一切好幸福anakin Ashoka 係齊身邊,satine 都係度(我知,又係玩番Yoda 第六季嗰嗰幻象,但係我受
一左一右斬開咗,得Luke 可以完整除低個頭盔
玩過一次但係睇Ewan Hayden 發揮都好正…一個喊戲勁到跟埋眼濕濕,一個邪邪地咁笑話殺咗Anakin
Hayden值得更多讚賞
真 竟然冇左帝國進行曲
最後一集先有一段仔
我估佢想講vader嗰下先變完全體vader
個黑妹真係好廢 打普通人都要搞一餐
young ling
識teleport唔識force heal自己傷口,failed
連返ep4 ben同luke講darth vader殺咗anakin
真係出第二季都唔知做咩內容好,多數唔會再打vader
打maul果段嘅前後rebels相關?得閒同Yoda,Qui-gon傾吓計?定係舖吓啲內容救吓789呢舊大屎
三妹救贖之旅
Dark Jedi Windu
MaRey Sue 最多,粗略估計係黑武士三萬倍
Luke 前傳 硬插幾集有mando 同little kid 係order 66之後既野
同ahsoka相認
https://youtu.be/yIvllQx9AbQ
ani執件黑人不如執佢仲好仲好打過啲master
老老豆豆做Leia 個女仔做得幾好
開始睇STAR WARS唔係好耐唔太熟
想問下有冇邊套戲or劇係有講youngling入絕地上堂再做padawan再做jedi咁樣
呢個幻象會好sad
It’s over 9000!!!!
玩過唔緊要,拍得好就受。佢交集住Anakin 嘅original voice & 眼神真係好正,真正將兩個character connect. 呢幕可以重睇20次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞