STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 13

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
Starwars 真係越拍越爛 搵條友寫好啲劇本真係咁難咩

根本星戰系列大部分作品同米老鼠嘅童話流八字唔夾
如果當初係環球買嘅應該最好(華納就咪啦,一陣係咁reboot
依家處境係米老鼠消化不良
唔做手術(扭橋跟返legend版嘅索龍三部曲)就兩個攬住一齊死
想問下有冇巴打熟小說
如果想睇關於 Eternal Empire同 Arcann Thexan 2兄弟係咪好似冇
我見有幾本 Old Republic但係好似唔包
Spoiler: Rian Johnson
PREPARE TO BE SUBVERTED
嗰part好似真係冇
上年特登走去玩咗隻game
一個class story玩到Eternal throne完過多少少
而家個故事冇咗永恆皇帝後個故事好似失去哂重心咁
前排改版都冇動力繼續玩
Lm
唔該晒巴打
不過而家唔使限死 class story玩係好嘅
終於可以開開心心升多個Sage
7.0後完全冇動力, 等睇下遲D新raid係點
Lm
乜唔係Obi-wan mind control 左佢地咩?
岩岩重玩完FALLEN ORDER玩到個個星球100%
OBIWAN第四集真係抄左一大半但都係柒到仆街
明顯game好好多
https://youtu.be/U9Xqa7ZPsy0
Boba 睇嗰陣幾enjoy 雖然都係有啲怪
仲要有obi wan第四集做對比
Boba fett首歌有時仲係會不自覺咁樣哼
Boba fett!
三妹=二妹,但係二妹啲戲同角色情感>>>>三妹
Fat!!!
呢個真 只能怪編劇寫得唔好
話佢戲屎又比人話racist
好似一有期待嘅作品就多數出事
反而一開始無乜人睇好嘅就多數都好好(mando, batch batch)
rouge one都好驚喜架,見到公主同vader
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞