STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 13

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
劇情鳩流流,上秒兜野攬炒完,下秒就講唔應該攬炒
Wade最偉大機師

execute order 69

等緊anakin ahsoka echo 同 Rex
Voice actor 配 maul音
https://youtu.be/GbWDbxz-WU8

心動
Rey好靚女
我咁講可能會俾人屌爆 其實第八集除萘賭場同肥閪 rose 唔係真係話差成咁 最差嘅係第九集俾返 JJ 完全還原哂啲新設定,搞到個劇情根本冇向前過,又收唔到筆 如果第九集承接到第八集其實成個trilogy可以仲有得救

屌你老母第九集連 JJ 自己個伏筆 Good question, for another time 都唔撚解
一齊數下啲鳩位
Luke 掉劍
Mary Poppins Leia
原力強大既Snoke死於弱智
兩個強大原力使用者打幾隻龍蝦兵差啲唔夠打
Cant win fighting what we hate but saving what we love 然後用基地被人炸爆做背景一野咀落去
Grand Master Luke死於zoom meeting 太攰

已經唔計你講既賭場、一開波太空引力炸彈、紫頭女權傻閪扮有計其實係見步行步毫無領導能力、尾場MaRey Sue lifting rocks

唔只係一部差既星戰電影,根本作為電影都係一舊垃圾,Ruin Johnson真係遺臭萬年陷家產,唔好同我講佢其他戲扭橋幾出色,佢整pat爛屎出嚟仲講到係fans唔識欣賞,真係想用狼牙棒屌爆佢屎窟

一朝早搞到我血壓上升

呢下真係笑死
個ratio係789定456?
咪玩啦緊係789
希望第六集kenobi
少D黑妹
多D倒敘,露多D anakin真樣
再加場kenobi VS vader 就收貨
上集vader 畀 obi 撚完先勉強兜到句 ”when I left you I’m but a learner‘’, 如果第六集又畀佢兩個碰頭,就要 vader 柒多次先解決到個 plot hole
新 Lego有Cody
出返Rex未
有冇圖?

Legocon 2022
講緊出第二季
師徒對決依家出咗下季仲點打
我估都要交代黑妹下場…我都想多啲Anakin 真樣,不過可能第5集已經係全部了
期望佢平安落地穩陣完場都唔想太大希望有好睇結局
果幕真係好型
其實睇佢點兜 最後kenobi打贏
vader依然可以係learner
但柒咁次對 vader 名聲都唔好姐
有第二季
btw今集係正左唔少
但好想kenobi型型地揮下lightsaber
預黑妹又黎搞屎棍

本來想有多少少order66畫面
但見到ep2畫面都開心
我本來FF 黑妹同vader追上kenobi
kenobi 同 vader打返場
黑妹改邪歸正,擋刀
kenobi師傅顯靈,最後小勝vader
kenobi沖返個靚涼,着返件靚衫
繼續暗中保護兩姊弟,做好心理準備train luke

但樓上話有season2,依家唔知會點收尾
May the force with you alone. Only you la.

Sigh. Do not like to see her again though.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞