[此風不可長] [有圖] 旺中黑店 試衫都要收錢

857 回覆
2639 Like 16 Dislike
起底未

今日晏就會出去幫老闆「巡視業務」
乜都冇拎過比咩錢? 走啦on9 人地憑乜撚收錢?

我朋友覺得比佢試衫都係服務緊佢(當然依個諗法都係蠢左)
香港真係行行出騙子
健身 美容 金融 保險 藥房 課程 傳銷
電話公司 World Youtuber School
政客 街頭問卷 igshop
而家連買衫都有得呃
香港人既呃人技術我諗已經超越大陸文化上正式接軌

講漏左仲有 裝修公司 同 地產商 都係呢種行業黎

Fu_k 好x中肯
學生妹錢真易呃,人地唔比返啲錢就咪走啦
過左一日,佢乜都可以唔認
同埋佢話報警咪由佢報,問心無愧做咩要驚佢

即日報左啦 雖然當下比錢係蠢左既
幫推,

去警局報定點?
警局廢廢地 冇4-5條友報都唔會理

利申:報過2次
海仔好有心
明搶
試過消委會投訴完,間鋪頭(第間 跌打黎)有退返錢畀我。
但我諗消委會都係做和事佬角色
我諗對方未必會退錢 不過都可以試下既

退左錢條氣順d嘛

絲打件事係點
有證據?
因為依架冇咩證據支持
驚投訴完都係口同鼻拗

我果次件事性質同你完全唔同
大概係個醫師要幫我針灸 點知針完先發現佢誤診 應該針第2個位先啱 點知佢第2次照收我錢

只係想同你講 消委會都會做野既 有時間可以試下,我果次都係上網填個form 講詳細清楚佢點搵你笨 就有人跟進了
要報海關,等佢地放蛇
試過消委會投訴完,間鋪頭(第間 跌打黎)有退返錢畀我。
但我諗消委會都係做和事佬角色
我諗對方未必會退錢 不過都可以試下既

退左錢條氣順d嘛

絲打件事係點
有證據?
因為依架冇咩證據支持
驚投訴完都係口同鼻拗

我果次件事性質同你完全唔同
大概係個醫師要幫我針灸 點知針完先發現佢誤診 應該針第2個位先啱 點知佢第2次照收我錢

只係想同你講 消委會都會做野既 有時間可以試下,我果次都係上網填個form 講詳細清楚佢點搵你笨 就有人跟進了

不我有單據 你都可以send備案之類文件佢睇既
咁同搶錢有咩分別, 係咪有黑社會撐腰呀
報海關消委會
日日放學上去門口嘈 佢實無曬生意 就係呃你細路女唔夠膽
按乜撚野金 試衫都要按金真係戇鳩
一定大把學生中伏冇出聲

小妹妹入世未深邊識咁多嘢, 可能佢當時已經好驚
按乜撚野金 試衫都要按金真係戇鳩
一定大把學生中伏冇出聲

下意識會問句「點解」
起底未

今日晏就會出去幫老闆「巡視業務」

等你報告
求祈著校服去grad din 咪算law
學生妹著得鬼5 馬6 搏咩?

小學畢業未?

做野1x 年啦。
我諗番grad din d 女同學著到隻雀咁,比邊個睇? 搏溝都唔係果刻啦。
老老實實,靚衫靚裙,出來做野自然會買到,大把年頭著。
校服,你叫我而家著?分分鐘一世都唔會再著,恨不得當時候著多一日。

走啦老野
錄佢音
比我實同佢玩到底
晚晚放工去佢舖理論

去警局報定點?
警局廢廢地 冇4-5條友報都唔會理

利申:報過2次

警局 之後再去間舖錄口供
黑警真係冇咩料到
之前同fd去旺中睇grad din裙
不過唔記得係邊間添
都係成間鋪係啲類似淘寶嘅裙咁
個fd問條裙幾錢 個女人話$190
我心諗淘寶野都咁撚貴
之後叫個fd睇下先啦
我個fd都唔想買 想走
但個個人係咁sell 佢唔好意思走
點知佢降低個價到$100
我覺得相當有可疑 都係拉個fd走
同佢講都係睇下先 點知佢即刻黑晒面
跟住屌我死八婆人地都話想買架啦 又阻住人買
跟住係咁比佢屌
利申第一次行街行到比人屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞