[此風不可長] [有圖] 旺中黑店 試衫都要收錢

857 回覆
2639 Like 16 Dislike
屌你老母 學生啲錢都呃正仆街
好似知邊間 之前陪fd去買個陣見過其他人比佢屌 個陣就覺得個老闆娘仆街黎
印一搭幫佢係旺中門口派
後生仔女們....Dressing up....係唔駛去呢啲舖做垃圾, 由其係呢啲舖啲垃圾著一次你就可以掉落垃圾桶.

如果仲有時間嘅, 去行多幾間舖, 買啲正路啲嘅衫, 搵到間舖(即使係Uniqlo, Zara, G2000, Mud 叉都好)啲衫啱你Fitting 已經會好睇過好多人. 你買完返黎著返五六七次已經回曬本, 駛咩好旺角呢啲舖頭到做垃圾...

(有返30歲去得多幾次飲都會身同感受, 次次見到啲伴隨伴郞都著$400 衫褲BOW TIE 吊帶包埋嘅, 出黎效果垃圾到真係慘不忍睹, 由其係$400 蚊嘅姊妹裙真係唔應該再存在係呢個地球上, 我無見過多過五個女人係著得叫做靚)
你fd放低錢已經on9
推到無垃圾鋪頭賣淘寶野
推到佢冚家鏟
玩大佢啦
哇大陸呀家下?!
推到佢仆街
Push
入去錄音再報警
由上年個朵臭成咁竟然仲未執
後生仔女們....Dressing up....係唔駛去呢啲舖做垃圾, 由其係呢啲舖啲垃圾著一次你就可以掉落垃圾桶.

如果仲有時間嘅, 去行多幾間舖, 買啲正路啲嘅衫, 搵到間舖(即使係Uniqlo, Zara, G2000, Mud 叉都好)啲衫啱你Fitting 已經會好睇過好多人. 你買完返黎著返五六七次已經回曬本, 駛咩好旺角呢啲舖頭到做垃圾...

(有返30歲去得多幾次飲都會身同感受, 次次見到啲伴隨伴郞都著$400 衫褲BOW TIE 吊帶包埋嘅, 出黎效果垃圾到真係慘不忍睹, 由其係$400 蚊嘅姊妹裙真係唔應該再存在係呢個地球上, 我無見過多過五個女人係著得叫做靚)

我當年grad din都係zara買
款式簡單又靚,重點係可以著多幾次
你fd放低錢已經on9

你講野仲戇鳩
為咗二百蚊做到成間黑店咁

我當年grad din都係zara買
款式簡單又靚,重點係可以著多幾次

Zara d衫咁大件都岩着

肥妹仔
琴日見到你朋友喊曬口 聽到個店員話乜即係你講大話
推到佢分店都摺埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞