[此風不可長] [有圖] 旺中黑店 試衫都要收錢

857 回覆
2639 Like 16 Dislike
屌,學生錢都呃?正仆街
錄定音先上去
旺中真係好撚多依啲鋪 之前都係二樓一間專賣裙既鋪中過伏
千祈唔好俾左錢先去試衫 係冇可能攞得番錢既!!

絲打有冇資料提供 可能係分店都唔定

係二樓行得入啲既 唔係你相入面嗰種鋪 係中間嗰啲搭出黎既鋪既黎 印象中係一個啊叔 間鋪係專賣裙/褲 個位係幾偏僻既 我淨係記得咁多
再推 千祈唔好俾左錢先去試衫!!
[/quote]

之前係藍田匯景買平衫都唔會咁樣
真係係旺中先會中伏
絲打真係要小心

係二樓行得入啲既 唔係你相入面嗰種鋪 係中間嗰啲搭出黎既鋪既黎 印象中係一個啊叔 間鋪係專賣裙/褲 個位係幾偏僻既 我淨係記得咁多
[/quote]

今日去視察下環境先
此風不可長!

今日去視察下環境先
此風不可長!

加油

之前係藍田匯景買平衫都唔會咁樣
真係係旺中先會中伏
絲打真係要小心[/quote]

其實葵廣都唔會
推 痴撚線
旺角真係勁多比按金呢啲舖頭
一唔為意就會覺得冇問題,以為有得拎返,就會比左佢
先達有間叫 港x 既舖頭又係咁
你檢查部機要$100按金
檢查完就有一推原因唔比返你
所以我係來幫推

cls我真係未試過咁樣比按金

如果佢話明檢查費冇咁怒。。
推上報
試過消委會投訴完,間鋪頭(第間 跌打黎)有退返錢畀我。
但我諗消委會都係做和事佬角色
我諗對方未必會退錢 不過都可以試下既

退左錢條氣順d嘛
試過消委會投訴完,間鋪頭(第間 跌打黎)有退返錢畀我。
但我諗消委會都係做和事佬角色
我諗對方未必會退錢 不過都可以試下既

退左錢條氣順d嘛

絲打件事係點
有證據?
因為依架冇咩證據支持
驚投訴完都係口同鼻拗
旺角真係勁多比按金呢啲舖頭
一唔為意就會覺得冇問題,以為有得拎返,就會比左佢
先達有間叫 港x 既舖頭又係咁
你檢查部機要$100按金
檢查完就有一推原因唔比返你
所以我係來幫推

cls我真係未試過咁樣比按金

如果佢話明檢查費冇咁怒。。

依啲真係擺明陰你
香港人本質都係中國人
偷呃最在行

劣根性
起底未
Pish
學生妹錢真易呃,人地唔比返啲錢就咪走啦
過左一日,佢乜都可以唔認
同埋佢話報警咪由佢報,問心無愧做咩要驚佢
學生妹錢真易呃,人地唔比返啲錢就咪走啦
過左一日,佢乜都可以唔認
同埋佢話報警咪由佢報,問心無愧做咩要驚佢

想呃學生妹多d
咁仆街。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞