[此風不可長] [有圖] 旺中黑店 試衫都要收錢

857 回覆
2639 Like 16 Dislike
求祈著校服去grad din 咪算law
學生妹著得鬼5 馬6 搏咩?

小學畢業未?

做野1x 年啦。
我諗番grad din d 女同學著到隻雀咁,比邊個睇? 搏溝都唔係果刻啦。
老老實實,靚衫靚裙,出來做野自然會買到,大把年頭著。
校服,你叫我而家著?分分鐘一世都唔會再著,恨不得當時候著多一日。

得啦得啦知啦 煩唔煩啲阿戇鳩
加速
點解唔錄佢音
推到佢出名
咁仆街 細路女錢都呃
係咪呢間?

係!

係咪on9
無睇清楚就話人地係
最少都㩒入條link望望啦下化
人地出post講明3月25號轉左場啦
究竟一個人有幾廢先會聽個老闆講放低D錢先試
http://familyclic.hk/tc/topics/Daily-lives-legal-issues/Consumer-rights/all.shtml
唔知有冇用 自己再睇
訂金個定義 同埋訂金點解唔退得個問題
http://familyclic.hk/tc/topics/Daily-lives-legal-issues/Consumer-rights/all.shtml
唔知有冇用 自己再睇
訂金個定義 同埋訂金點解唔退得個問題

this one also
唔知係咪不良銷售手法
召喚法律jj
此風不可長
幫推
但報警都冇用?有冇攪錯
求祈著校服去grad din 咪算law
學生妹著得鬼5 馬6 搏咩?

小學畢業未?

做野1x 年啦。
我諗番grad din d 女同學著到隻雀咁,比邊個睇? 搏溝都唔係果刻啦。
老老實實,靚衫靚裙,出來做野自然會買到,大把年頭著。
校服,你叫我而家著?分分鐘一世都唔會再著,恨不得當時候著多一日。

得啦得啦知啦 煩唔煩啲阿戇鳩

咁仆街 細路女錢都呃
係咪呢間?

係!

係咪on9
無睇清楚就話人地係
最少都㩒入條link望望啦下化
人地出post講明3月25號轉左場啦

睇左地址冇睇下面
但係前面澄清左
嘩 試衫都要200仲成世界既 咁我唔洗買啦

好似有間連鎖服裝店都係要求人地買左條褲同裙先 先至可以試

A字頭
推到佢仆街

A字頭

Sor 係 m 字頭
咁唔岩都要換 但換得一次
退唔退到錢唔清楚

A字頭

韓國牌子?

A字頭

Sor 係 m 字頭
咁唔岩都要換 但換得一次
退唔退到錢唔清楚

依間啲野又係淘寶
店主大陸西
推 睇字都睇到好撚嬲
我自己既建議係,以法律既程序去追討一定唔化算
你用既時間會比佢多,而且仲未必能夠討回公道

旺中既防火設備一定係有問題既
佢個邊d路窄到咁,火警真係死得人
我建議做良好市民去舉報

你依個諗法幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞