[此風不可長] [有圖] 旺中黑店 試衫都要收錢

857 回覆
2639 Like 16 Dislike
琴日見到你朋友喊曬口 聽到個店員話乜即係你講大話

啊目擊證人
佢果陣已經嬲到震

反屈
不如搵啲fb group share 可能仲好,例如啲大學secret

真係好痴線 講完又反口
厚臉皮都到
放左 等佢出post

啊目擊證人
佢果陣已經嬲到震

反屈
不如搵啲fb group share 可能仲好,例如啲大學secret

真係好痴線 講完又反口
厚臉皮到
放左 等佢出post
咁仆街 細路女錢都呃
係咪呢間?

係!

炸佢一星評分啦
連登仔係時候開工
午飯時間又到
屌好撚仆街

啊目擊證人
佢果陣已經嬲到震

咁啱行經兩次 一次係見到你朋友喊曬話睇我嗰樣 我冇款啱 想退返200蚊 一個店員好大聲話乜你講大話 一個就話冇得退之類
就走行多次嗰頭 見到店員拎住收據 話乜開鋪時間 之後再擇款

利申冇心偷聽

我之前都有去同一間鋪睇裙 佢都係收左按金 先俾你試 未收錢前問乜都好聲好氣 介紹你唔同款咁 收左錢試完 話唔啱時 佢樣都變埋 話冇可能啦 我都咁瘦 我都著到
呢d 仆街一定要影埋店大頭照等佢一世都比人應出
因為呢d 黑店會定期轉個牌頭或位置又呃過
最憎呢啲蝦細路學生妹既呀嬸呀叔 做人做到你咁冇撚用
幫推
呢d 仆街一定要影埋店員大頭照等佢一世都比人應出
因為呢d 黑店會定期轉個牌頭或位置又呃過
學生妹錢都呃

落地獄啦
咁仆街 細路女錢都呃
係咪呢間?

係!

炸佢一星評分啦
連登仔係時候開工

仲係5星喎
試下去錄音 再打去海關屌屌佢
即刻報警啦
必須推到仆街

啊目擊證人
佢果陣已經嬲到震

咁啱行經兩次 一次係見到你朋友喊曬話睇我嗰樣 我冇款啱 想退返200蚊 一個店員好大聲話乜你講大話 一個就話冇得退之類
就走行多次嗰頭 見到店員拎住收據 話乜開鋪時間 之後再擇款

利申冇心偷聽

我之前都有去同一間鋪睇裙 佢都係收左按金 先俾你試 未收錢前問乜都好聲好氣 介紹你唔同款咁 收左錢試完 話唔啱時 佢樣都變埋 話冇可能啦 我都咁瘦 我都著到

朋友仔就係聽到仆街店員話佢講大話 佢就更加嬲
咁你最後就拎左條裙走?
推上報啦
BTW咁多頁都仲未有得點相, 連登仔唔係好叻起底既咩
貼D無辜既人上黎就最叻...唔記得左添
咁仆街 細路女錢都呃
係咪呢間?

係!

炸佢一星評分啦
連登仔係時候開工

樓主有無對下張單睇下舖名一唔一樣? 如果搞錯咗唔係咁好

間舖冇名
推上報啦

陣間就出去影啦
琴日朋友仔太驚冇影到
推上報啦

陣間就出去影啦
琴日朋友仔太驚冇影到

等圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞