[此風不可長] [有圖] 旺中黑店 試衫都要收錢

857 回覆
2639 Like 16 Dislike
屌佢老母真係好撚狗 睇見都嬲

雖然我朋友都係蠢左 危機意識太低
但係依啲店主真係好唔應該

唔係你朋友蠢囉 打開門做生意邊會諗到可以咁仆街

聽到佢話要收錢先其實都應該要諗一諗
不過又點會諗到香港地會咁比人搵笨
如果店主講真話的話
上到庭個官實屌到個店主仆街
如果佢作故仔的話仲慘

我都唔期望告得入
只希望唔好再有下個比佢呃既人

老實講黑警點會理你
有就算上到庭都好睇個法官係咪on99咁
有d可能屌9你為左200蚊上庭浪費法庭資源
膽小d都比個法官嚇死

所以放上黎只係希望唔好再有其他受害人
哇屌好撚狗
香港真係行行出騙子
健身 美容 金融 保險 藥房 課程 傳銷
電話公司 World Youtuber School
政客 街頭問卷 igshop
而家連買衫都有得呃
香港人既呃人技術我諗已經超越大陸文化上正式接軌

講漏左仲有 裝修公司 同 地產商 都係呢種行業黎

真心冇諗過原來旺中有啲咁店主
呃人錢正仆街
哇屌好撚狗

以後去旺中買衫要小心啲啊唔好亂試
負皮既肯出黎對質未?
香港真係多呢啲呃人嘢
旺中一向都係買左先有得試,所以唔會退。咁多年生意我地都係咁做。

吹大d
香港真係多呢啲呃人嘢

點會諗到咁少錢都呃
啲女著行成隻雀又好搏乜都好係另一回事
依家重點係要俾大家知道有呢間黑店存在,推到佢仆街含家產,呃學生妹錢,試婚紗啊家下俾按金收試衫費,你賣淘寶貨炸八婆

自己做過名店 都未撚試過要客比按金試衫
講緊既係賣緊幾皮野果啲 唔係幾十蚊

就算收按金都應該有得退,
佢係連退都冇,
正仆街

呢啲質素嘅賣衫舖收乜費麥費擺明係呃人,
各位去grad din入世未深嘅妹妹要買衫就去連鎖嘅舖頭,嗰度明碼實價兼任試衫最多俾staff心裏暗屌,但都好過俾無良賣淘寶衫嘅師奶呃
旺中一向都係買左先有得試,所以唔會退。咁多年生意我地都係咁做。

吹大d

我真係第一次聽
不過有啲舖頭係會講明冇得試,
但點都唔會收左錢再局你買囉
依家重點係要俾大家知道有呢間黑店存在,推到佢仆街含家產,呃學生妹錢,試婚紗啊家下俾按金收試衫費,你賣淘寶貨炸八婆

佢係連退都冇,
正仆街

各位去grad din入世未深嘅妹妹要買衫就去連鎖嘅舖頭,嗰度明碼實價兼任試衫最多俾staff心裏暗屌,但都好過俾無良賣淘寶衫嘅師奶呃

當年我係o係新之城買
有得試又唔會迫人買

旺中就真係小心啲
搵左差佬,海關同消委會搞鳩佢未啊

冇證據邊會同你搞

佢係連退都冇,
正仆街

當年我係o係新之城買
有得試又唔會迫人買

旺中就真係小心啲

今時唔同往日,依家啲商人為左賺盡你嗰一個幾毫真係咩都做得出,尤其呢啲無良少商店真係可以龍門任佢擺

佢係連退都冇,
正仆街

當年我係o係新之城買
有得試又唔會迫人買

旺中就真係小心啲

今時唔同往日,依家啲商人為左賺盡你嗰一個幾毫真係咩都做得出,尤其呢啲無良商店真係可以龍門任佢擺
上年我細妹都賴左野
佢被逼買完件唔岩心水嘅 之後去hm買過件

冇證據邊會同你搞

驚已報

順帶一提
朋友當時聽到警察同個店主講:之前已經搞店左一次你唔洗負責任 今次你又咁咁咁咁⋯

即係都係慣犯

佢係連退都冇,
正仆街

當年我係o係新之城買
有得試又唔會迫人買

旺中就真係小心啲

今時唔同往日,依家啲商人為左賺盡你嗰一個幾毫真係咩都做得出,尤其呢啲無良商店真係可以龍門任佢擺

好得人驚 買件衫都要提心吊膽
再唔係,咪企向門口有人埋去睇就叫人走
,向門口宣傳下佢d事,佢今日唔退返200,就準備定三五千

可能佢跟手就上黎開po鬧我
上年我細妹都賴左野
佢被逼買完件唔岩心水嘅 之後去hm買過件

同一間
比5個員工負皮
係咪mon緊post啊老闆娘?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞