[此風不可長] [有圖] 旺中黑店 試衫都要收錢

857 回覆
2639 Like 16 Dislike
我係網上見到個放二手賣家又係咁, 見佢3M防偷窺片幾平
我就留言想要, 但要試過先, 因為塊片拎起望下就知有無問題

條仆街竟然回覆話可以試, 但要比左錢先, 比左錢就可以慢慢試
我咪直接回佢, 咁唔係咁試, 你怕被人試, 9成9假野黎, 我唔要啦

「根本正常人有戒心嘅人就會知呢D法就係有問題」
雖然我係學生哥個陣都被人呃過, 但睇返佢無試身室, 根本唔預人試
按金係詐騙講法, 係可以搵機會告佢, 最好有證據

集體搵海關, 要求佢放蛇都可以, 官方搜證可信度大D
但我聽過海關話有D人為左報復, 有D又唔敢出庭, 有D又唔敢簽字證明係真確
所以要身體力行, 有耐性唔好怕麻煩

朋友其實已經好叻(雖然一開頭蠢左)
以往就係因為個個都諗住小事化無所以先會令黑店得寸進尺

諗住報埋海關先 我地都有考慮過
推到佢收皮
要多啲學生妹睇到 係咪應該搵人放名校secret 定多啲學生妹知?
要多啲學生妹睇到 係咪應該搵人放名校secret 定多啲學生妹知?

放左但係冇回音

放左但係冇回音

放埋圖 加多啲符號 加埋link post多次
報蘋果啦!等記者直接上去試
屌 我就去睇下佢咩料
幫推
報比東張西望,訪問下佢地呃人既心得
要俾錢試錢嗰下都有問題 如果好似樓主咁講 對方話係按金 最後又冇俾返 大條道理報警 點解唔報
報警冇用 去消委會加海關 齋投訴佢都有排煩
要俾錢試錢嗰下都有問題 如果好似樓主咁講 對方話係按金 最後又冇俾返 大條道理報警 點解唔報

你再睇真啲先
報警冇用 去消委會加海關 齋投訴佢都有排煩

已經向消委會投訴左
下一步就係海關

報左啦 希望推得上

放左但係冇回音

放埋圖 加多啲符號 加埋link post多次

試下先!唔該巴打

蘋果冇新聞價值唔放
寧願同hk01講,雖然好
網媒肯做多過蘋果

蘋果冇新聞價值唔放
寧願同hk01講,雖然好
網媒肯做多過蘋果

好 返去sd埋先
[突發]
經核實此人為黑店店主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞