[此風不可長] [有圖] 旺中黑店 試衫都要收錢

857 回覆
2639 Like 16 Dislike

咁仆街等收皮
一齊玩鳩佢啦 咁撚仆街
恰鳩學生妹
未入都估到係呢間
所有裙都係海鮮價,見你學生唔識野就亂開價錢。
幾年前買Christmas ball裙俾呢間呃左
俾啲suggestion你
1. 影低兩張$100銀紙 記住要清楚睇到no.
錄片要錄到你俾左張銀紙佢 同埋佢反口唔俾返錢同遊說你去第二到揀衫個段 之後即刻報警

2. 警察一到即刻同佢講充公左個二百蚊先 你個時就show個兩張相俾佢睇 同時私底下同佢講會即刻報埋海關同消委會等佢地放蛇 到佢地調查完覺得無問題就俾返店主 有問題就麻煩俾返你

海關個段野就行埋一邊同其中一個阿sir講 另一個阿sir就拜託佢睇住個店主唔好俾佢出蠱惑 記住客氣啲唔好好似命令佢地做野咁 個tone企得firm講野有條理佢地就會做野

3. 為左唔俾佢地帶走張銀紙記住盡量唔好俾佢地離開間鋪頭

呃學生妹錢真係同倫敦金一樣賤
咁岩係 mk, 上去望下先
仲係好多人行

有日我又係去咗旺中揀衫
我去間舖唔係s68
但係紅色衫個姨姨係我第二次去嘅時候見到

個陣時第一次去個間舖依個姨姨唔係到(紅衫)
個時已經就收工(1030pm) 個店員係咁sell我叫我買
又話唔啱可以拎返嚟換 收我$150 唔洗錢
我又真係蠢到俾咗錢

過咗日之後我又再去
個時就係依個姨姨
我揀啱咗之後 無啦啦同我講話要收多$30
仲係好多人行

有日我又係去咗旺中揀衫
我去間舖唔係s68

我又真係蠢到俾咗錢

過咗日之後我又再去
個時就係依個姨姨

笑撚死人咩,唔通佢話要收多$3000你又比佢?
仲係好多人行

有日我又係去咗旺中揀衫
我去間舖唔係s68

我又真係蠢到俾咗錢

過咗日之後我又再去
個時就係依個姨姨

係依間啦
香港人骨子裡也是中國人 偷嘢呃人 又膽小怕事 俾土共禁住砌真係唔怪得人
Push
玩大佢就好多方法
衫可唔可以告侵權
同海關通報下
拎佢鋪頭電話問哂d款又得
但非法野記得唔好做

自己拍片錄音 做鳩佢啦 要佢永不翻身

Push
update下進度先
朋友已經去左消委會投訴
下一站就係向海關投訴
佢地話同海關講先有機會拉人
雖然機會唔大但都會試左先

另外頭先有受害絲打表示我今日見到既店員都係一樣用同樣手法去呃學生妹,所以我會up果位店員既相上黎

係度再次感謝各位巴絲既支持
依加係街唔方便打咁多 返到屋企會一一回覆
此外亦希望大家要廣傳出去 唔好比身邊既學妹受害
香港人骨子裡也是中國人 偷嘢呃人 又膽小怕事 俾土共禁住砌真係唔怪得人

店員係有口音既「香港人」
大陸樣
未入都估到係呢間
所有裙都係海鮮價,見你學生唔識野就亂開價錢。
幾年前買Christmas ball裙俾呢間呃左

好多受害者 真係唔推唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞