[此風不可長] [有圖] 旺中黑店 試衫都要收錢

857 回覆
2639 Like 16 Dislike
咁仆街 細路女錢都呃
係咪呢間?

係!

炸佢一星評分啦
連登仔係時候開工

樓主有無對下張單睇下舖名一唔一樣? 如果搞錯咗唔係咁好

間舖冇名

咁唔可以肯定係佢喎 見佢最後update係上年o既事 有可能換左舖都唔出奇架

我問下朋友張單有冇留電話先
https://www.athenapgd.com
係咪呢間?

啲衫邊有咁靚
報海關蹬!岩岩係大陸落黎?

朋友話綠毛店員係有口音既
應該唔係香港人
各位巴絲有冇偷拍app推介?
驚錄音佢到時仲有得抵賴
香港D紀律部隊未必受理,叫報館放蛇仲實際
各位巴絲有冇偷拍app推介?
驚錄音佢到時仲有得抵賴

支持放蛇收佢皮
直頭錄影啦 錄低晒啲證據
幾路一齊做
海關
報館/網上媒體
其實佢啲野有冇詐騙成份
揾消防 控煙 海關 食環 入境 機電 一野玩殘佢,日日唔同部門落去掃場
早兩日陪friend行又係呢間 一嚟就俾5種款佢試
我哋聽到要俾200蚊已經想走 後尾佢主動減50蚊 話試咗款先 唔啱再換
試完第一轉我friend睇啱咗2件 一件係佢俾錯碼試 一件係顏色問題

佢話試完第一轉一定要揀一件 無可能再俾我哋試

決定咗一件之後問佢點綁條帶 佢秒黑面就話求其綁 然後又話舖頭無地方要我哋出出面自己搞

俾錢前後完全兩個人
早兩日陪friend行又係呢間 一嚟就俾5種款佢試
我哋聽到要俾200蚊已經想走 後尾佢主動減50蚊 話試咗款先 唔啱再換
試完第一轉我friend睇啱咗2件 一件係佢俾錯碼試 一件係顏色問題

佢話試完第一轉一定要揀一件 無可能再俾我哋試

決定咗一件之後問佢點綁條帶 佢秒黑面就話求其綁 然後又話舖頭無地方要我哋出出面自己搞

俾錢前後完全兩個人

減左之後就比左錢?
佢真係好識玩
幾路一齊做
海關
報館/網上媒體
其實佢啲野有冇詐騙成份

我都研究緊網媒果啲
我個人就覺得係誤導多啲
等睇炒車
屌佢老母閪,呢d錢都呃?
有無巴絲有聯絡電話,一齊打去訂裙
其實佢縮沙話比多次機會去第到簡個陣點解唔屌柒返佢 串番佢:比多次機會你退錢,唔退就報警

係咪呃親都係細路
錄片 或錄音,俾假口,妨礙司法公正要坐幾耐??
啲店員返工噤辛苦,使唔使叫外賣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞