[此風不可長] [有圖] 旺中黑店 試衫都要收錢

857 回覆
2639 Like 16 Dislike
求祈著校服去grad din 咪算law
學生妹著得鬼5 馬6 搏咩?

小學畢業未?

做野1x 年啦。
我諗番grad din d 女同學著到隻雀咁,比邊個睇? 搏溝都唔係果刻啦。
老老實實,靚衫靚裙,出來做野自然會買到,大把年頭著。
校服,你叫我而家著?分分鐘一世都唔會再著,恨不得當時候著多一日。

一生人一次grad din,扮下靚冇錯既
有時唔係想博咩,只係想盡情玩一晚,同同學影下相,扮下大人。畢竟過左依個日子就冇得再同同一班人玩,想留個美好回憶我覺得冇問題
btw我都想著校服

你都講得啱,大家角度唔同,所以都係合理既

校服呀! 我想著住校服,探miss,跟住比人罰企

懷念校園
啲老師都走啦
黑店
原來咁多巴絲未訓
推啊
Push

小學畢業未?

做野1x 年啦。
我諗番grad din d 女同學著到隻雀咁,比邊個睇? 搏溝都唔係果刻啦。
校服,你叫我而家著?分分鐘一世都唔會再著,恨不得當時候著多一日。

出嚟做嘢十幾年就係學到用呢種語氣咁樣同年輕人講嘢

進化做老屎忽中

不過睇埋下面啦,我係佢地角度諗都合理既
屌佢老母真係好撚狗 睇見都嬲
如果店主講真話的話
上到庭個官實屌到個店主仆街
如果佢作故仔的話仲慘
香港真係行行出騙子
健身 美容 金融 保險 藥房 課程 傳銷
電話公司 World Youtuber School
政客 街頭問卷 igshop
而家連買衫都有得呃
香港人既呃人技術我諗已經超越大陸文化上正式接軌

小學畢業未?

做野1x 年啦。

出嚟做嘢十幾年就係學到用呢種語氣咁樣同年輕人講嘢

進化做老屎忽中

不過睇埋下面啦,我係佢地角度諗都合理既

我都係你角度出發講兩句
可能係你眼中當晚扮到雀咁冇意義
依啲衫第日出社會大把機會買
校服就唔同 離開學校就再冇機會著

我認同 所以我好珍惜最後一年係學校仲有得著校服既日子 可惜無論點珍惜 依段時間都已經過左 想著都冇機會 同樣地 我grad din套衫都冇再著過 唔係因為冇適當場合著 不過對我黎講某啲記憶係會依附o係某啲物件 帶唔走 我亦唔想有其他記憶cover係上面 所以對我黎講果套衫同舊校服一樣咁有意義
啲女著行成隻雀又好搏乜都好係另一回事
依家重點係要俾大家知道有呢間黑店存在,推到佢仆街含家產,呃學生妹錢,試婚紗啊家下俾按金收試衫費,你賣淘寶貨炸八婆
香港真係行行出騙子
健身 美容 金融 保險 藥房 課程 傳銷
電話公司 World Youtuber School
政客 街頭問卷 igshop
而家連買衫都有得呃
香港人既呃人技術我諗已經超越大陸文化上正式接軌

講漏左仲有 裝修公司 同 地產商 都係呢種行業黎
幫推,留名跟進

雖然我朋友都係蠢左 危機意識太低
但係依啲店主真係好唔應該
大大力咁推 學生都呃正仆街
我讀中四個陣零用錢又唔多
畀間仆街網店呃過一舊水
一畀完錢條仆街就深潛 聲都冇聲
過左成個禮拜都冇收到貨
終於忍唔住問條仆街究竟寄左未
條仆街又話寄左寄左
我寄你老母閪呀寄
寄到五年後既今日都收唔到貨
呃學生錢正一死仆街

如果店主講真話的話
如果佢作故仔的話仲慘

我都唔期望告得入
只希望唔好再有下個比佢呃既人
拎返張單 揾個理由返去再同佢理論,可以嘅帶多個唔怕事嘅男仔friend
開定cam 低調錄片 博佢講野露出馬腳
順便問埋佢其他分店地址 同 鋪名
報唔報海關都可以post 哂上黎

利申 鍵盤戰士

有單 之後仲會返去揀衫
多謝你既意見
大大力咁推 學生都呃正仆街
我讀中四個陣零用錢又唔多
畀間仆街網店呃過一舊水
一畀完錢條仆街就深潛 聲都冇聲
過左成個禮拜都冇收到貨
終於忍唔住問條仆街究竟寄左未
條仆街又話寄左寄左
我寄你老母閪呀寄
寄到五年後既今日都收唔到貨
呃學生錢正一死仆街

好慘
知唔知仲有冇其他受害者

雖然我朋友都係蠢左 危機意識太低
但係依啲店主真係好唔應該

唔係你朋友蠢囉 打開門做生意邊會諗到可以咁仆街
啲女著行成隻雀又好搏乜都好係另一回事
依家重點係要俾大家知道有呢間黑店存在,推到佢仆街含家產,呃學生妹錢,試婚紗啊家下俾按金收試衫費,你賣淘寶貨炸八婆

自己做過名店 都未撚試過要客比按金試衫
講緊既係賣緊幾皮野果啲 唔係幾十蚊

就算收按金都應該有得退,
佢係連退都冇,
正仆街
如果店主講真話的話
如果佢作故仔的話仲慘

我都唔期望告得入
只希望唔好再有下個比佢呃既人

老實講黑警點會理你
有就算上到庭都好睇個法官係咪on99咁
有d可能屌9你為左200蚊上庭浪費法庭資源
膽小d都比個法官嚇死
幫推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞