[此風不可長] [有圖] 旺中黑店 試衫都要收錢

857 回覆
2639 Like 16 Dislike
好撚9
我知邊間 睇樣恰
我覺得呢間d衫好撚柒 但我fd時不時都會拉埋我入去睇 可能因為覺得d衫太撚柒所以不自覺有個唔耐煩樣
加埋我fd本身樣惡 佢一次都無sell過我地
岩岩去完睇
佢講得勁好聽
話你反正都要買咁我收左你錢先
其他舖頭唔會比你試咁多架blah blah blah

同案例差唔多 最好錄音先
旺中規矩不嬲都唔俾試衫嫁啦
當你買咗唔岩先可以換size
不過店主講唔清楚係要小下既

唔比試還唔比試
誤導又係另一回事囉不過

就算你不嬲係咁做
但係人地係話「試」唔係「買」
明顯就誤導啦
不嬲咁做大撚哂咩

有啲鋪唔俾試咪唔試囉
但依家係呢間垃圾推人入去試 唔係事主主動要求試衫
又用「試衫」黎逼啲學生妹放低錢先再屈佢地買
如果係唔俾試就一早講話無得試啦 根本就有晒預謀
擺明恰啲細路女唔敢反抗啦
後生仔女們....Dressing up....係唔駛去呢啲舖做垃圾, 由其係呢啲舖啲垃圾著一次你就可以掉落垃圾桶.

如果仲有時間嘅, 去行多幾間舖, 買啲正路啲嘅衫, 搵到間舖(即使係Uniqlo, Zara, G2000, Mud 叉都好)啲衫啱你Fitting 已經會好睇過好多人. 你買完返黎著返五六七次已經回曬本, 駛咩好旺角呢啲舖頭到做垃圾...

(有返30歲去得多幾次飲都會身同感受, 次次見到啲伴隨伴郞都著$400 衫褲BOW TIE 吊帶包埋嘅, 出黎效果垃圾到真係慘不忍睹, 由其係$400 蚊嘅姊妹裙真係唔應該再存在係呢個地球上, 我無見過多過五個女人係著得叫做靚)

我當年grad din都係zara買
款式簡單又靚,重點係可以著多幾次

Zara d衫咁大件都岩着

肥妹仔

佢有xs碼嫁喎
利申 只有人話瘦
update
西口西面既綠毛女店員(B)
大家要提防西女人

同我上次見到屌人個個同一個
上次爭啲諗住係到買裙
update
西口西面既綠毛女店員(B)
大家要提防西女人

其他人受害者都係見到佢
好仆街

其他人受害者都係見到佢
好仆街

有content farm 寫呢間事
update下進度先
朋友已經去左消委會投訴
下一站就係向海關投訴
佢地話同海關講先有機會拉人
雖然機會唔大但都會試左先

另外頭先有受害絲打表示我今日見到既店員都係一樣用同樣手法去呃學生妹,所以我會up果位店員既相上黎

係度再次感謝各位巴絲既支持
依加係街唔方便打咁多 返到屋企會一一回覆
此外亦希望大家要廣傳出去 唔好比身邊既學妹受害

大佬你遮下唔關事嘅人個樣都好丫

咪係 佢好撚無辜姐
同個垃圾係同一張相到

相中女孩好可憐
Pish
Pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞