[此風不可長] [有圖] 旺中黑店 試衫都要收錢

857 回覆
2639 Like 16 Dislike
呃二佰咁少都攪咁大龍鳳🙄

叫佢畀單 報海關

200咁少都呃冇天理
報海關係for?
呃學生妹死全家
求祈著校服去grad din 咪算law
學生妹著得鬼5 馬6 搏咩?

小學畢業未?
旺角好多都係咁要你比左錢先準試
比左錢就唔係試啦屌
無得試我淘寶唔好?貨源都一樣嫁啦

所以我自己好少去旺中果啲買
係去都去花園街
雖然依加都係淘寶多
店主入黎負皮?
有冇mk仔fd?
企哂係佢門口睇幾個鍾衫又得
簡衫要認真細心諗架ma

認真冇
不過都歡迎大家去支持下依間隱世小店
睇完啲款有岩去淘寶啦

小學畢業未?

做野1x 年啦。
我諗番grad din d 女同學著到隻雀咁,比邊個睇? 搏溝都唔係果刻啦。
老老實實,靚衫靚裙,出來做野自然會買到,大把年頭著。
校服,你叫我而家著?分分鐘一世都唔會再著,恨不得當時候著多一日。
有冇mk仔fd?
簡衫要認真細心諗架ma

認真冇
睇完啲款有岩去淘寶啦

抵呢d 無良商人死,香港購物天堂就係比呢d人搞到'灣'晒.

睇款之後淘寶

btw 張學生證點?
得啲字
真係冇乜說服力

當時冇諗過件事會發展成咁,
所以都冇諗過要拍片。
有連鎖大鋪唔去
去埋d不知名小店

學生無錢,所以通常都去呢啲鋪頭
影相,要俾佢出下名
分店資料都要有齊

小學畢業未?

做野1x 年啦。
我諗番grad din d 女同學著到隻雀咁,比邊個睇? 搏溝都唔係果刻啦。
校服,你叫我而家著?分分鐘一世都唔會再著,恨不得當時候著多一日。

一生人一次grad din,扮下靚冇錯既
有時唔係想博咩,只係想盡情玩一晚,同同學影下相,扮下大人。畢竟過左依個日子就冇得再同同一班人玩,想留個美好回憶我覺得冇問題
btw我都想著校服
有冇mk仔fd?
簡衫要認真細心諗架ma

認真冇
睇完啲款有岩去淘寶啦

抵呢d 無良商人死,香港購物天堂就係比呢d人搞到'灣'晒.

睇款之後淘寶

btw 張學生證點?

真係好無良,本身都仲有機會比錢佢賺,
但係依加就收皮啦
佢有比返我朋友
影相,要俾佢出下名
分店資料都要有齊

密鑼緊鼓咁籌備緊

小學畢業未?

做野1x 年啦。

一生人一次grad din,扮下靚冇錯既
有時唔係想博咩,只係想盡情玩一晚,同同學影下相,扮下大人。畢竟過左依個日子就冇得再同同一班人玩,想留個美好回憶我覺得冇問題
btw我都想著校服

你都講得啱,大家角度唔同,所以都係合理既

校服呀! 我想著住校服,探miss,跟住比人罰企
得啲字
真係冇乜說服力

當時冇諗過件事會發展成咁,
所以都冇諗過要拍片。

真係有片有聲 起碼都幫得到

得啲字嘅話借刀都得

我明白
當時情況就冇得再拍返,
但係都會試下其他方法睇下陰唔陰到佢地

多謝巴打既意見同推po
有連鎖大鋪唔去
去埋d不知名小店

學生無錢,所以通常都去呢啲鋪頭

無論大定細舖 呃錢就係唔岩!
推到佢地仆街
負皮既人歡迎出黎對質

小學畢業未?

做野1x 年啦。

出嚟做嘢十幾年就係學到用呢種語氣咁樣同年輕人講嘢
幫推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞