The Boys - Season 3 黑袍糾察隊 第三季 討論區

1001 回覆
50 Like 1 Dislike
話說點解deep同black noir咁廢,當初都可以入到the seven
個仔仲係求存mode咋 避緊個CLS生父
比homelander揾到就GG
& 個仔大技KO埋自己老母 大過無心理不平衡已經執到
唔好好輔導只會係另一痴線佬

仆街butcher嗰句好撚hurt
玄色係homelander 複製人 用黎控制homelander 發癲 佢仲強姦左 butcher 條女 個仔係佢生的
重睇啦
Ok 咁明明條撚係外置器官
你點爆都應該淨係爆條撚
點撚會爆埋啲腸…
入屎眼就解釋到
點會…
個仔係白人
劇唔係啦
靚仔
冇睇上兩季?
俾deep同starlight出去巡邏打擊犯罪,其實show咗佢好好揪同水下速度好快
noir出任務零距離食自爆都冇事
佢兩個其實好勁,只係homelander太屈
要計最廢係meave,淨係得好挨得打同好大力好好體能,冇額外能力
劇入邊noir有咩額外能力好似同meave差唔多仲唔識跳高
咁都要整啲gore scene服侍觀眾嘅
同埋佢個情況係似爆炸,炸咗下半身,以碌鳩為中心爆炸
唔通你又會問點解爆炸嘅死傷者會傷到咁,唔係應該淨係有皮外傷咩
識彈琴
劇中算係有show過戰鬥極巧好高,速度都偏快,係俾meave陰到
冇記錯嘅話meave有提過佢自傳救人單野係真,但係因此手骨有個位好唔番
meave都係近距離食步槍彈,noir係食自爆
技巧*
邊度有爆炸…純粹急速放大你又屈佢有爆炸 不論係氣體爆炸抑或火藥爆炸都唔見有effect show出嚟
今季應該死
speedster
代替Atrain?
hughie都變左啦

以前撚會叫starlight繼續留the seven佢都開始認同billy要不擇手段

至於butcher邊叫發脾氣,由第一季一路都有講佢自從唔見左老婆都係充滿anger
宜家加埋老婆死/發現自己仲係做緊vought隻狗/變supes就更加癲
上季一早露左半個樣啦 都知唔會跟漫畫
我認為最後會近,
呢家仲係話佢係植物人,
可以之後用複製人替用佢
(9UP)
有冇人可以解釋吓
第一集starlight同hugh因為要做cocaptain鬧交
Starlight最後講咗句no one bats an eye on a man who climbs ladder

呢度前後意思係點解
成個the seven應該係pr野為主
Soilderboy 成個格都同美隊一樣係咪特登
rumor said 本身美國隊長選角首選係Jensen Ackles
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞