The Boys - Season 3 黑袍糾察隊 第三季 討論區

1001 回覆
50 Like 1 Dislike
應該得佢夠homelander打
麻麻地
佢好似定時出黎俾人玩下咁
不過好大命
個劇情走向都似係Butcher想說服Soldier Boy合作
但MM想報仇
今集笑柒 BLM
‘The Boys’ Renewed for Season 4 at Amazon
又係homelander嘅仔?
a-train正賤種
hughie應該會黑化,take左v個樣開心到
sonic出場俾我個感覺係遲早都要死既人,不意外
佢係車上面果時好似stone撚左咁
我估應該係只係打完針個人high撚左姐
佢性格無理由會唔關心啞妹
到死嗰一刻都未知佢能力
唉,Kimiko 今集係咁講之後點點點, 又話去 marseille
估唔到過唔到今集
幾靚仔仲以為佢變主角
我以為佢會係出賣星光,點知原來係兵,做兵做到死埋
基督徒唱詩歌入團,仲要撐starlight,
有諗過佢幫homelander,但覺得佢幫完都要死

總之一望見佢,個額頭就寫住個死字
點會信a-train㗎...呢條利己主義撚,點會做d會威脅到自己既野,
仲有咁快殺左sonic...啱啱升做seven就死左,homelander諗住點解釋?
gus講得啱,無左佢幫homelander執屎,遲早比佢自己玩到人格破產,到時等睇佢挑全世界機
the boy同the seven兩位大佬都咁閪,搞到內部個個都唔妥佢地,為左目的不惜一切,又鍾意射laser~兩條友都幾有共通點
sonic都唔知atrain份人係點就r佢入
成個plan比佢搞彎晒
個節目好似有介紹佢有招sonic clap囉
假狗殺人
真係死得好戇鳩
Motherfucking v’d-up hamster
今集係咪即係講左爆頭妹爆唔到homelander頭?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞