The Boys - Season 3 黑袍糾察隊 第三季 討論區

1001 回覆
50 Like 1 Dislike
睇YouTube見到有個留言幾有趣。
在美劇《黑袍糾察隊》(The Boys)飾演「護國超人」(Homelander)的新西蘭男星斯塔爾(Antony Starr),3月2日在西班牙一間酒吧外被捕,涉嫌襲擊一名廚師。據英媒報道,這位46歲影星之後認罪,被判緩刑12個月及賠款逾4,000英鎊(約4.1萬港元)。原文網址: 《黑袍糾察隊》「護國超人」Antony Starr醉酒打人 緩刑1年兼賠錢

據《每日郵報》(Daily Mail)3日報道,21歲廚師阿勞霍(Bathuel Araujo)向警察表示,他被打了兩拳,又被人用玻璃杯攻擊他的臉,他需要送院,眼睛上方傷口要縫4針。原文網址: 《黑袍糾察隊》「護國超人」Antony Starr醉酒打人 緩刑1年兼賠錢

阿勞霍3日又向傳媒表示,攻擊他的人(即指斯塔爾)當時喝得很醉,兩人先在酒吧內出現爭執,阿勞霍之後指自己下巴與眼睛附近被打。

他又稱,斯塔爾遭職員趕出酒吧,但兩人之後再爆發第二次吵架,他指斯塔爾用英語威脅他「你不知道你惹到誰了,你不知道我是誰,不知道你做了什麼」,「你犯了你一生的錯誤,我想殺了你」。最終警察到場後拘捕斯塔爾。

報道指,法庭在3日舉行了快速審訊,斯塔爾認罪,被判緩刑12個月及賠款逾4000英鎊(約4.1萬港元)。

條友現實都係痴撚線
劇透注意
睇呢套野好恐怖
好似隨時都會比人爆頭咁
好撚型呀屌

Boby
但今季Nadia身份揭穿後反而冇曬上季尾嘅瘋狂爆頭
太入戲先會咁
唔係剩係佢
所有超級英雄都好撚恐怖
呢個世界冇超級英雄實在太好了..
開會問公司野同睇新聞 homelander啞左同淆底個表情好正
soldierboy 本身能力已經可以同homelander抗衡?
無理由知道佢改到可以無效化超能力

Stan, 四眼瘦黑鬼老細

佢演過最出名嘅角色,係breaking bad 入面嘅炸雞店經理,所以啲人叫佢炸雞佬
應該同stormfront差唔多,會受傷但未至於秒殺到佢
除非homelander出到佢個仔招大技
下一集幾時出
maeve咁有無死到?
無死既話我覺得佢又會好似上季咁
臨尾出現搞掂black noir同storm front咁登場
下星期五
可能劇集版本來佢就好勁
Maeve 應該冇咁易死掛 佢好似都係刀槍不入
係冇得用雷射眼同飛
https://fb.watch/dKjG-ptoz4/
A lil look at behind the scenes at Dancin' With The Boys. #TheBoysMusical
已經確定會出第四季 2022年底拍
b紅=red bitch
PRIME AC 唔係跟所在地區,所以VPN 無用
反正日PRIME 好平,5百YEN 一個月
只係你預左有格仔同無中文字幕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞