The Boys - Season 3 黑袍糾察隊 第三季 討論區

1001 回覆
50 Like 1 Dislike
世界如果有英雄就會發展到咁,能力愈大就會愈腐敗,睇返第一季介紹佢哋全部都係仆街黎,我覺得咁先符合人性。
如果正義聯盟迪士尼化會發生咩事
有冇演員名
資本主義世界如果有英雄, 之後將佢商品化, 就真係咁樣
基本係睇形象同有冇錢賺而決定用咩superhero
而唔係睇膚色, 性別或者能力而決定
仲記得S2 想推個盲的上位,結果耳膜俾homelander 拍爆埋
JJ個時最靚
最尾呀馬姐都係冇見過係咩武器殺死超人類
因為夏薩特都肥左好多
幾鍾意佢個處理方法 比woke好好多
有講暗地賣毒比黑人社區
同時有抽woke culture
A train扮尋根 Vough樂園LGBT theme etc.
hughie算係咁啦 會認自己太理想化
主動講congress女係super自己傻仔比人撚咗
butcher又唔係鳩發脾氣 佢又真係無講錯喎
老女人唔係呃佢 佢老婆可能唔洗死
好pure好true

不過比人&個世界污染咗
正過劇入面個造型
有少少意外咁快開咗 Noir 樣

不過始終都係最鐘意S1 殺透明人同處理佢塊皮呢段 , 睇得出劇本係膽大心細 ; 之後就好似明知觀眾鍾意咩 , 就係咁repeat d血腥癲喪嘢 , 勿略咗d 細節心思位咁
由第一套suicide squad已經留意佢
homelander 每季都要打飛機
Ant-Man個段睇到碌鳩好痕
Gay
隻ant man理論上係咪可以爆死homelander
定係honelander身體太硬 antman反而會喺homelander體內變大時被夾死
我覺得佢最正
套野好夠薑
屌你老尾, 本身諗住睇完一集就收皮儲下先再睇, 唔覺唔覺睇哂三集
但一樣嘅food allergy喎
There is no God here
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞