The Boys - Season 3 黑袍糾察隊 第三季 討論區

1001 回覆
50 Like 1 Dislike
經典 invincible intro
星期一去睇screen x 4d

但要聽日文配音
最重視海洋生命?
今集 Frenchie be like

Omiman 贏硬啦
真係未死都唔奇,條屍打到毀晒容,淨係認到件衫
上一季睇完The Boys玩PS4 Avengers,抽離唔到,覺得全部Avengers都係仆街嚟
我信有世界有可能出到蜘蛛俠
但無可能會出到超人
重睇
隻倉鼠
ASHLEY ! Look at meeeeeeeee
食tacos果陣個party係homelander主持架麻,Noir係度畫公仔對完全唔理HL講咩做咩,極有可能係伏線之後會打HL。
唱Baby one more time有燈光效果
唔同,o靚仔可以轉移埋D衫
bat an eye指唔流露出任何情感,一般用作貶義
e.g. This man kills 10 people on the street without batting an eye

Climbs ladder應該係類比Starlight留係The Seven既危險處境,因為佢隨時都會俾Homelander殺死

成句既意思就係Starlight唔滿意Hugh為左達成個人目的而不顧Starlight自己安危,叫Starlight繼續留係The Seven自生自滅
我都有諗過而且絕對合適佢身分
諗起狼人外傳果隻wade wilson混合體
日日湊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞