The Boys - Season 3 黑袍糾察隊 第三季 討論區

1001 回覆
50 Like 1 Dislike
同埋本身the seven 都會派出去做任務
爆到無啦啦冇咗homelander好大鑊,爆唔到你仲大鑊
任唔任務呢D碎料
班heroes本身就只係vought嘅condom
想知黑人老闆仲有咩手段對付homelander
個契女都出賣埋佢
仲有個忍者,係老闆心複
對vought黎講係condom,但對美國唔係呢 仲要上季已經知其他地方都有用V整supe
似係,食tacos果幕Noir係度畫松鼠
差d以為日本妹死
估唔到再生勁到爆頭都唔死
宜家個Noir仲係唔係第三集炸撚到爛左半邊面果個?
呢套野 除左主角群
愈正義/正常 就愈快死
我估未必係同一個人,第三集個忍者好撚多口水
而家呢個完全唔講野,唔似係同一個人
明顯立flag
好撚好睇
人終將活成自己最討厭的模樣。

Butcher 同 The Homelander 一樣射激光。
Hughie 超越A-Train嘅速度,瞬間移動。

Temporary V 令 Butcher 同Hughie 擁用自己最痛恨嘅人嘅Superpower......
Butcher咁多季最後都係仆街仔黎
但似乎Superpower係隨機? 打左先知有咩power
上季個盲俠一秒收皮
同問
上季*
因為homelander 有原裝V5
爆頭女就可以幫個個女變成超人類
我對佢唔住
我之前留言估佢會報串俾homelander
點知佢原來真心幫星光

日本妹唔通...
amazon prime
LM
你認為有隱喻?
佢不嬲都唔講嘢,係之前回憶片段啱啱出到時,成日想唔帶頭盔,結果就炸到半邊面冇咗。以後咪講唔到嘢。我認為頭兩集和回憶片段應該係同一個嚟嘅。但我喺度畫畫嗰個我諗未必係同一個
但男主角好似好喜歡自己瞬移能力,感覺會黑化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞