The Boys - Season 3 黑袍糾察隊 第三季 討論區

1001 回覆
50 Like 1 Dislike
最後Butcher唔知係咪會打Temp V俾架妹復原
唔係普通皮笑肉不笑ja咩
成碌野插咗係身喎
對應返homelander自覺係神同無敵,但原來係有嘢會令佢物理上受傷同殺到佢,之後劇情可能會推演到homelander開始失去安全感,最後想強行令普通人屈服於佢,而開始發癲
氪氣石
SoilderBoy 唔係本身都有homelander蛋度咩?又係多槍不入個d?
但佢被俄佬捉咗做研究,依家可以射「反超能力」雷射光,自帶氪氣石嘅超人
最後睇住SB就咁行出去乜都唔理?
同意 Deep第一季最尾見佢剃光頭,
以為佢係個人物曲線會成長,
結果第二季完全變咗做小丑
我覺得浪費咗
日本妹都捉到
發現 homelander 係咪冇私服?
見佢成日都係著suit
一係唔著一係著suit
其實都未肯定係反超能力,定係勁得滯傷到日本妹冇辦法自癒
屌你老味
前兩集先笑完BLM BLT, LGBTurkey Legs個D鳩野
跟手現實Burger King出左個Pride Whopper,話可以揀兩塊上層包/兩塊上層包

真係好撚應棍
唔明兩塊一樣代表 pride 啲咩
burger king個campaign就係食字「一樣」個equal
2個equal, "equal love, equal rights"
不過有啲lgbtq+人士好似唔係好受落,話冇實際行動
當booster咁打
日本妹原型應係X23 / lady deathstrike
會唔會再變種
變返正常人
成班仆街有咩好成長
我覺得炸雞佬都有super power
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞