The Boys - Season 3 黑袍糾察隊 第三季 討論區

1001 回覆
50 Like 1 Dislike
屌你Supersonic入團無耐就做低佢
Stan講得啱,俾Homelander話事任玩嘅話實好快自爆
butcher唔理隊友死活
hughie迷戀power
frenchie條女就死
kimiko可能死
mothersmilk心淡

係咪要解散
A-Train 25仔
kimiko
仆街仔
不過我覺得佢到今季尾會洗白
Alex好撚慘
三季入面最震撼呢幕
solider boy變winter solider加美隊咁?
唔覺得炸雞佬會死 佢個養女可能會
有無邊度有齊中字有高清下載返嚟睇?
其實點解 homelander咁驚炸雞佬?
我哋上帝視角睇就話啫 喺佢眼中嗰個係個好好嘅機會R隊友 仲有上一幕見atrain喺到blm咪以為佢好人
佢點會想像到atrain嬲到咁轉個頭即刻含返homelander
邊個 alex
sonic
好期待SoilderBoy之後個發展,被俄佬植入咗反超能力雷射光,希望唔好咁快死
Kimiko 可能仲未死? 我見下集劇照仲有佢
同Deep一齊做homelander隻狗
第五集預告
https://www.youtube.com/watch?v=qpQj0wUhhvk

用假撚打人真係好撚過嚟
Starlight bb無事架,喊到我心都溶埋
個個禮拜都要等,好痛苦
A-train真係好撚聞建聯,希望佢比homelander打死
呢集最爆係假撚隊人多啲
仲要識發光,銀芽 銀芽咁樣

又係Screen Culture
啲trailer假㗎屌
自膠 叫做舒緩左睇完第4集既空虛
爆頭妹舊FD都識捉手鎖頭
homelander有防備下點都唔夠佢快
無防範下應該有機偷雞
不過佢主要都係為個女啦
算係「童年」father figure陰影
同埋佢要受人歡迎愛戴俾人崇拜,要公關
應該係就算無防備都唔敢爆,因為都唔知homelander個頭會唔會硬到爆唔到,爆到就話開香檳,爆唔到咪仆街冚家剷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞