The Boys - Season 3 黑袍糾察隊 第三季 討論區

1001 回覆
50 Like 1 Dislike
飲醉酒打架姐
又唔係殺人
呢個應該係腳力好
https://www.youtube.com/watch?v=Co8rPNd7Oho

俄羅斯大力士拉動飛機 - 20201110 - 體育 - 有線新聞 CABLE News
F=ma
冇咁簡單,要計埋個Friction
鬼佬醉酒打交好似好少事? 係香港先咁on9
少事就唔洗賠5皮
佢又爆玻璃杯又剩
只不過未洗坐監咁解
佢啲力量去晒四頭肌hamstring glute
homelander已經唔再驚俾人爆大鑊,敢爆出嚟佢成個地球炸爛佢都仲得
唔用超能力以暴制暴成隊the boys死十次都唔夠
雖然依家套劇探討緊有能力就只會沉迷然後自甘墮落
好贊成佢哋以暴制暴 不過star light同個黑人好左膠
咁火車重好多
好鐘意主角今季成長
其實聽證會事件已經話左俾主角群同觀眾知, 佢地以往想用的手段係完全唔work。

temp V又好, 俄佬武器又好, 用更強力量碾壓對方係唯一出路。
聽證會俾人放煙花中止咗啫,the boys仲有social media
將醜聞擺上網一傳十十傳百,除咗第三季嘅homelander應該冇英雄唔收皮
誠如Johnny Depp同amber turd,網絡世界先係現代定奪一個人生死嘅地方
問題係主角群的主要敵人唔係deep, 而係唔怕social media的homelander........

好似之前stormfront, 始終都係要用力量先收到佢皮
佢咪話
佢嬲起上嚟就殺撚晒全人類
你做咩都冇用
所以咪話係第三季嘅homelander先唔會驚social media
第一二季佢知有黑材料喺人哋度驚到仆街,連仔都唔敢搶翻
係第三季發覺大眾鐘意睇佢「真性情」反資本主義反大台先如入無人之境
我覺得要探討既係 homelander 其實想點
佢無左限制後反而佢仲大壓力
要keep 住d 支持度
但矛盾既係佢根本睇唔起平常人
佢地生死都係i dont care

其實一開頭套野係hughie 想為佢女朋友報仇黑火車
唔知佢仲記唔記得
佢而家after V 會唔會遇到黑火車 報仇
要睇吓第三季個結局係點先,照漫畫長度我估應該可以拍多兩季
咁隨時追到2024
但係佢d 英式英語好Gentlement
同個外型好大反差
其實會唔會今季soldier boy俾homelander殺,然後跟漫畫出個二代soldier boy俾homelander老強
咁你上面又話仲有social media
無啦 Homelander 除咗用武力搞佢外 已經無其他方法可以做低佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞