The Boys - Season 3 黑袍糾察隊 第三季 討論區

1001 回覆
50 Like 1 Dislike
想jensen ackles留耐啲
大開殺戒呢招真係最屈
一係順佢意一係真攬炒
除咗殺咗佢真係無嘢要脅到佢
DC世界有氪氣石, 呢度冇.......homelander仲惡過super man.
討論使唔使hide?

佢個accent 似Aussie多啲
整個caption marvel咁嘅supe咪得
其實唔使有超級英雄嘅,佢講嘅野你apply 落名人/ 政治人物通通都得
非常好奇咁講嘅人到底對呢套野嘅理解係咩
演員本人係紐西蘭人,所以係kiwi 扮cockney
其實佢扮嘅果種cockney 口音一向都被視為基層工人口音
Cockney 口音嘅代表 Michael caine 講過早期佢因為cockney 口音失去好多主演機會,到好後期先開始流行cockney 先有改善
晒氣啦其實 正常人粒石都未拎到出嚟就收左皮
唔駛拎架
係附近就已經影響到
你可以擺個袋到行近佢到就可以等收佢皮
我都想同queen maeve扑野
坐撚爆你
記唔記得上一季a train條女坐爆個男人個頭
我想同個俄羅斯女人扑野,比佢鬧住屌
只要有石, batman同lux收到superman皮唔在講, 連bloodsport 呢類二打六都得。

明曬
我都有諗過如果佢做狼人應該都唔錯,不過佢係marvel一早有角色
[神劇] The Boys - Season 3 黑袍糾察隊 第三季 討論區 (2)
https://lih.kg/3051149
聽日就有新一集
下集將會係最黐線嘅一集 請有心理準備
根本batman 都講過 自己可以贏到superman 只係因為superman 係個好人 對住Homelander 呢啲癲佬覺得連superman 都未必贏到 佢太左膠
個warning 癡撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞