The Boys - Season 3 黑袍糾察隊 第三季 討論區

1001 回覆
50 Like 1 Dislike
做任務果陣 火佬爆炸都炸唔死佢 應該仲有其他能力
不嬲啲英雄全部都致敬美漫架啦

homelander > Super man
deep > aquaman
queen maeve > wonder woman
點睇都係抽水 唔係致敬啦下話
鬼唔知全部base on 美漫heroes 咩
我指係連神韻都好似
你唔會覺得deep 個神韻似aquaman 掛
其實Black Noir 有帶mask
果個年代既 Black Noir 可以同而家呢個唔同人黎
Maeve 好少戲份
一樣對花生敏感
覺得deep正過電影Aquaman
想幫aquaman 含撚多過deep
每次Deep都好撚好笑
根本應該有自己外傳
Aquaman啲potential柒野係deep先見到
Deep個演員好似差啲做咗美國隊長
上季佢見到啲人爆頭,之後摸下自己個頭果下笑到我傻
套劇咪就係講英雄只係商品
咪又係睇人氣 $$ vough決定 真係睇實力咩
巴打應該拎到nobel prize
睇完個 3集又要 1集集咁等
仲有魔戒
suppose star trek 先最多人知
I HATE THIS TINY MAN

幾時會到呢條女剝光
好期待
Thx
有冇人可以解釋吓
第一集starlight同hugh因為要做cocaptain鬧交
Starlight最後講咗句no one bats an eye on a man who climbs ladder

呢度前後意思係點解
可唔可以解釋吓
第一集starlight同hugh因為要做cocaptain鬧交
Starlight最後講咗句no one bats an eye on a man who climbs ladder

呢度前後意思係點解
能力應該係deadpool咁?
不過係啞同埋有敏感
Exactly
就係覺得咁先夠真實
同埋佢哋夠賤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞