The Boys - Season 3 黑袍糾察隊 第三季 討論區

1001 回覆
50 Like 1 Dislike
homelander一出現 勁大壓迫感
第一季奶媽 第二季個仔同佢啊媽 仲有條片 都係可以限制佢
而家所有野都冇用 唯一令佢唔發癲得番民眾支持 有咩處理失誤 關公災難 佢一定爆

仲要套劇咩人都隨時死得 佢望休依嗰時 係發自內心覺得佢 真係做得出
睇吓嚟緊炸雞佬同soldier boy剋唔剋到佢
始終佢以前係supe fans, 我諗佢都真係幾沉迷,但係唔係3枝針都啪晒了?
啪晒又要搵Maeve偷過?
有無人接受唔到boys用左tempV呢件事,一直都覺得佢地用普通人身份去打擊hero先好睇
日本妹係supe,starlight又係supe,上季打stormfront又有queen maeve幫手,佢地所謂普通人打hero的手法基本上都係得blackmail爆大獲呢樣野,唔打針的話都唔洗點玩落去
就算唔理原本漫畫劇情
都去到第三季,已經知啲supe係好撚勁,劇情仍然係普通人點樣用妙計打贏supe真係講唔過去
聽日又有新一集
加上homelander已經半抓爛塊面
無咩野威脅到佢,係時候要用力量
幾點?
唔知,都係得閒去F5吓
已經有新一集
字幕組未有
棄劇啦
我留返搭車返屋企嗰陣時睇
我都收工先睇
用公司wifi download定
見到咁多人問爆頭女點解唔殺homelander
無記錯好似話地球上任何武器都殺唔死homelander咩 連核彈都唔得 所以主角團先要揾武器殺佢 爆頭女嘅傷害好大機會係炸唔開homelander 連避都唔洗避 所以homelander先咁有信心叫爆頭女試下對佢咁做
本身有字幕
一個月都係六十幾蚊,仲有七日試睇。唔明點解要睇字幕組
Musical個幕係咩事
Homelander 應該連antman殺法都無用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞