啱啱睇咗高達00...

1001 回覆
1372 Like 19 Dislike
臨尾halo係咁叫佢個名果陣真係標得出眼淚...

"我話你們面對這樣的世界,就滿意了嗎?

我可是討厭至極了..."
屌我好撚驚sunrise大改劇情
仲要而家佢地咁鐘意搵大陸錢,Mafty咁激進真係唔知佢地會唔會為左入到支那而大改
等良知嘅市民覺醒
真係冇咩用
覺醒只係小部份人
最後都係要靠強大嘅力量(天人)先得以改革
講中心聲
Bandai 成個揾錢重心放咗去大陸
一定為咗進軍大陸市場cut鬼曬d革命對抗政府情節
世界未改變得到就死咗
剎那回應:為咗創做未來 我哋要變革
睇到第六集有少少唔明
點解aeu 想要PMC技術同人才要派兵去個細國軍演?
最緊要係佢人生都贏哂
幸福的可樂
仲有提子竟然提議執沙慈佢返去,話留佢喺度唔知有咩對待
豁達左
捉高達嘅計劃黎?
幫推
想殺咗佢
原來下一集有講
又係局黎
等天人黎介入,打殘哂再運資源幫手重建操控民情同當地經濟 順便同PMC打好關係

捉到高達係bonus
第一支無, 第二支就輕鬆好多
不過打碎片又正, 好緊張, 又有味道
冇諗過大佐咁撚易就屌到
*第一次係.....

自膠
Friends個首仲正wor
lock on lock on lock on lock on lock on lock on lock on lock on lock on lock on lock on lock on lock on lock on lock on lock on lock on lock on lock on lock on lock on lock on lock on lock on lock on lock on lock on lock on

媽殺卡

娜lee

lock on lock on lock on lock on
第一季玩鬥智真係好好睇
Trinity出嚟玩加速之前天人都係比三國係咁利用

第四集唔係好明
個細國以不公義為名想脫離聯邦
天人係因為唔想國家分裂所以攻擊個細國?
係唔想佢用任何理由引發戰爭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞