啱啱睇咗高達00...

1001 回覆
1372 Like 19 Dislike
極速退場
去到第二季中後期 00勁過另外嗰三部唔知幾多倍
一模一樣

00真係好正 呢套野都追左好多次 但睇到死兆炮果度都重係咁緊張刺激
開咗眼之後就玩無雙

一下滅一個國家嘅力量
真係唔駛有話語權了
下?追求真相既人就抵死?
幾時禁?我做記得我好似係4年前係billbill睇晒兩季
第二季個髮好柒,又變弱智左俾個白卡妹殺左
呢隻歌我鍾意男聲版
呢幕我記得係佢知道左剎那細個殺左佢父母先搵槍指住
阿寶輕鬆秒超兵
兩個爐,點都勁過一個爐嘅
印象中有加成
1+1<2
其實seed,個人覺得好好睇,有性感描寫,我著重睇阿斯蘭四人組。

伊薩古有句對白好有印象,嗰集係佢兩個戰友唔見咗,阿斯蘭玩自爆嗰集,伊薩古想上頭揾佢地,但上頭唔俾,佢就話:我地唔係為咗型先著紅色戰衣。佢當下係以戰友為先

第二個有印象嘅位係,尼哥路死嗰集,臨死嘅一刻,除咗諗返媽咪同鋼琴之外,就係為咗救阿斯蘭。衝過去就係為咗救阿斯蘭

其實seed係幾好睇,情感描寫都足。我反而鍾意睇ZAFT嗰邊多過主角堆主角點ntr就無咩感覺,因為本身已經唔太鍾意主角

Seed d真係最好睇嘅,應該會係開頭無耐嗰集嘅渣古反擊戰。阿斯蘭同前隊友一齊合作,感覺係,即使唔再係戰友,但咁多年合作經驗,默契依然喺到
伊扎古平時笑鳩尼哥爾
但尼哥爾死左佢反而最激動大嗌要報仇
呢個係佢既轉捩點 好必須
後來仲多個高達佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞