啱啱睇咗高達00...

1001 回覆
1372 Like 19 Dislike
唔係一換一,係當變革者狗咁撚,剝晒光豬先打駕駛艙
武力暴力=攬炒,害死全世界
我今個月先第一次睇
簡直覺得佢同支那港共一模一樣
人地溝到將軍
佢機頭夾完人係無事出返嚟咪計撚狗 但夾完人中破話佢剝人光豬係撚狗又好似overstate 咗少少
話唔定金仔真係有遠見
咁多隻機種係得GNZ系列同權天先有救生艙
證明阿寶同菲利一樣都係好老細
請問邊度有漫畫睇
爛整半邊嘅情況
三句就精準描述咗條傻西嘅一生

因為個救生艙所以打極都唔死
見到仇人又真係好難冷靜撤退嘅
見到好多人係話見佢郁先覺得型
我淨係睇到設定圖已經覺得好正好有美感
因為人係唔會變,極權唔會變,玩嚟玩去都係個啲招數只係方式同科技唔同咗
死撚開啦五毛狗
真係唔差,希望大家有時間俾次機會AGE
唔係話去到神作level,但唔會睇完覺得浪費咗時間
我覺得第二季已經衰緊
尤其團長死
全世界刮緊你都可以咁唔小心大搖大擺喺街上行

巴力又係
原來條友做野冇plan B冇exit plan
大佬e加播可能犯法,仲有Hathaway 第二集
去wiki都唔見
反而有寫劇場版嘅漫畫,畫咗剎那同公主(變後生咗)結婚
巴打請問邊度有機會搵到,去咗wiki好似冇寫
劇場版先係好收尾
劇場版係將「溝通」帶出嚟
ELS想溝通但用錯方法(舊啊寶張開雙手同啲腦量子波嘅人接觸 但冇諗過會融合)
人類資訊唔完整嘅時候就亂開拖
ELS錯誤理解人類嘅溝通方法係戰鬥/因為冇溝通比人打所以開拖
即使想溝通但因為資訊過多影響溝通內容(開Trans Am brust時嘅藍色亂流)
溝通係雙向(剎那知ELS走佬原因 ELS變花代表佢都知剎那係求和平而唔係要ELS冚家鏟)
和理非同勇武都可以互相理解(最尾電視姬同渡金剎那攬攬)
諗到再講
有冇人有00嘅小說fact check下

小說是寫她先被揍臉到口中都鐵腥味 但她仍是哼都不哼一聲就算對方在她身上加諸更多的支配與凌辱 仍是不吭一聲
主要就後面的凌辱 讓大家認為她被遭受性暴力

https://disp.cc/b/21-aPau
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞