啱啱睇咗高達00...

1001 回覆
1372 Like 19 Dislike
以暴制暴
00 d 野講得白d, 咪神囉
相比之下W 講得隱晦d 嘅
成套w 就係不停講政權交替後嘅「和平」
好多時d 人睇w 淨係睇到表面果層
睇唔到角色心境變化
之後就淨係識笑中二病同自爆

利申W撚, 兩套都勁
面對面講唔信,但裸體聊天室裡面講又會信
定其實裸體聊天室可以令人知對方係咪講真話,但小熊既心結咁樣講2句就解到真係好兒戲
Trust you最神插入一定係細佬射爆條女
有邊套唔係
但係動機弱智
直頭係現代社會嘅結構性問題
套套都有人話7,拉打嗰邊都係,但永遠都係故事最重要
高達神作只有W
裸聊天室係可以睇埋個個人既過去
小說中 lockoff同佣兵溝通 係見到佢過去點操縱小童做士兵。
提子係第2季都好大改變
第1季係完全冷血,任務為先
第二季後lockon死深受影響,變得好有感情,尤其係反抗軍基地打巴報串既沙慈

另外超兵其實係幾勁,如果多d出場就爽
最後部haruto同一開始部kriyos戰力差10萬倍
調轉呀係個個年代先係acg 最強既年代喎 12年之後日本動漫全面衰退⋯⋯
細細個覺得刹那F塞爾呢個名唔知jm9
大個搵返佢個名原意係 永恆中的剎那
(剎那 From Seiei=聖永)
覺得勁靚勁襯佢
00 等於全球最大裸聯系統
其實係對應返聖經 亞當見到自己赤身裸體感到羞恥 人類因為互相的不理解 因為罪所以產生隔閡 最後引發戰爭 00用外星人既科技使人類的隔閡消除 從而消滅戰爭
d人一開始話係彈珠人
主角射爆
想知兩個肉體扑野時,究竟係幾多p緊
睇埋2、3部先
因為劇場版設定大改,可能結局唔同呢
你當同小說版係平行世界
真係得呢個勢力係有改造人實驗
文明毒瘤集合體

人類革新聯盟(Human Reform League,簡稱「人革聯」),西元2297年創立,是以亞洲的國家群為中心組成的組織。國家包括有中華人民共和國、俄羅斯等舊共產國家、孟加拉、印度、尼泊爾、不丹、部分中亞國家(除了阿富汗和巴基斯坦)、台灣、蒙古、東南亞國協成員國、東帝汶、巴布亞新幾內亞、朝鮮半島等。[2]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞