Soundbar及家庭影院的抉擇,求解答(18)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
A9依代都係suffer緊connection問題, 等下一代好d
可能我擺咗喺房用
影響唔太大
其實如果買bass 700
Bose有個promo bar 900 + bass 700 $15200其實都算平左平正價1800
Nad c399 同Rotel 1592 都大大力,望落都夠versatile。

要推座地,隻amp 唔同牌子既價位都係差唔多,我都接受左要遇呢個budget,冇得慳

上面呢堆大部份都係int. amp,你會單獨加streamer,用其它source/ input device?
nad c399可以加MDC2卡, 咁就有blu os support同dirac live既功能, 同埋nad個national distributor係singapore, 你去試聽都方便

source方面應該唔會買大品牌streamer了, 用pi起比較經濟實惠
1800 都唔少 夠俾後置一半有多
巴打請問邊係邊度訂?
Cyrus one cast
應該最細部是佢
仲有無其他細部d?
又唔加密又想見光死
後置果sales話唔洗排年尾先可能有
Nad c399 + mdc2 就咁睇spec 幾岩我需求
個solution 仲幾經濟

我去試聽又方便
有時 啲配套唔齊 叫人點等
想幫襯你都要逼人轉呔
除咗打機睇戲 有時for聽歌 a9係咪好過a7000?
samsung q930b 定q800b好
q800b加左後置好似價錢差唔多
不q930b後置冇得同其他model共用,二手條路又窄左
不如平平地玩700a 9500 5千有後置

可能最後都係迫我轉Q990b
我用a9,聲係正既,包圍感一流。a7000未聽過唔知
其實A9…
佢只要加多隻無線中置….唔係逼人用佢啲電視嚟做s center
肯定大賣
下一代應該會

今代試反應同技術
再開發中置

之後中置 環回 重低音散買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞