Soundbar及家庭影院的抉擇,求解答(18)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
qp5 / sonos beam gen2
本身用緊sony 電視, 如果用A 7000可以用電視做中置…會唔會比Bose 900好D?
新款電視先有喎近排換既?
如果你係買咗𝗦𝗢𝗡𝗬 XR 以上下系列就有
X90J 係冇的

BRAVIA Acoustic Center Sync 模式適用於下列機型:Z9J 系列、A90J 系列、A80J 系列、X95J 系列。
如果電視a80j

full set 計,a7000 同bose 900大家會點簡
S 巴, 試完效果有無分別?
有冇巴打知香港罪大幾時出 RS5
你買咗a7000?
不如我賣畀你
買咗半年都放喺個盒度
HT-A7000 Full Set
$9990 + 後置RS5 (有天空聲道ver ) $4700 = $14690
HT-A9 = $14990
Sub 仔大家都係一樣就唔好計啦。
其實買得 Full Set 就唔好揀A7000了

HT-A9 音場闊過 sound bar 好多
唔係剩係左右
未諗掂點掛佢地上去住 海關唔比鑽牆 好鬼重唔敢亂黎
都話如果認真對聽歌有要求唔好諗soundbar 同價2.0屌打所有soundbar

soundbar多媒體用,偏向有限空間同方便做到睇戲既環繞效果
師兄乜解究唔用 唔啱洗?
咁誇張用屌打… 本身仲諗住入216得閒煲下Netflix youtube 聽下歌…
老實講
放喺廳S216唔係好夠聲, 只係好過電視既聲咁解
如果喺房度用加埋一部細啲既42吋電視就唔錯既. 房細呀嘛

點解我唔用係因為屋企裝修, 裝修完之後會諗下係咪用黎做電腦既喇叭.

如果你肯要我1000賣畀你都得.
聽歌黎講,216依d入門級soundbar更加麻麻

當佢正價2k買對iloud聽歌都已經更好
師兄講對iloud 係咪擺書枱嗰啲喇叭仔?
我比較雜食又冇乜筆值
又amp又盛嗰啲真係搞唔掂
我以為你係裝呢只

iloud micro monitor,active speaker黎,直插source就有聲出

市場都有好多2.0 active speaker
我後置用緊pro monitor 800, 先1.幾kg, 依隻野差唔多一隻3kg 計劃錯左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞