Soundbar及家庭影院的抉擇,求解答(18)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
唔知道
LG C2 仲有無bug for soundbar?
港代有咁小氣?
人地係其他地方買條soundbar 關佢鬼事
仲要香港 勁多野無貨 港代食屎
其實soundbar個藍牙都冇咩用...
https://www.rtings.com/soundbar/tools/compare/sonos-arc-vs-bose-smart-soundbar-900/13760/27398?usage=8767&threshold=0.10

各有優勢, bose偏向多少少bass, sonos高音會出少少, 中頻走向都差不多, 不過sonos會smooth d

建議自己試完再決定
唔可以
竟然有巴打想入monitor audio silver 入手左成set之後可否影相睇下, 我係youtube見過silver 300 7g白色full set既video之後就愛上左 唔知聲點樣, 不過個樣好正, 佢所有component都係perfect fit, 好鬼正

師兄,依個牌子未聽過,請問有什麼咁吸引到你?
想研究研究
竟然有巴打想入monitor audio silver 入手左成set之後可否影相睇下, 我係youtube見過silver 300 7g白色full set既video之後就愛上左 唔知聲點樣, 不過個樣好正, 佢所有component都係perfect fit, 好鬼正

其實跟依個情況,反正都是減,不如師兄直上silver 500 7g (又放毒)
反正買得座地,有今生無來世,唔知幾時先再買新座地,一買就買頂級d
同好阿ching,白色好靚,呢個牌子英國好common,好似香港冇代理,官網冇的,有都係同大陸大代理拆貨,賣緊22K人仔,同級可能係KEF R5,不過KEF見做用過咪想試下其他牌子,英網咁平就梗係唔駛諗,個制就禁梗架啦,係差幾時禁既姐

youtube都大把片睇,最近又睇到條片係用gold 100,又係超級靚聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞