香港買男裝真係好撚難

823 回覆
2245 Like 118 Dislike
佢啲英文仲要柒撚到
好地地認自己無睇標題咪算囉 被人圍屌仲係度死撐都唔知做乜鳩
女人買野多D,咪多D鋪頭賣女人野lo

因為男人好少消費, D錢淨係用黎儲, 買車, 買樓 同洗係女人到
有研究話 女人消費>小孩>老人>寵物(因為女人養寵物)>男人
所以好難怪資本主義社會既話語權都係偏向
唔幫女人講野就會比女性消費者抵制

女人收入低過男人, 但係存款率同消費都高過男人, 男人好應該反省下點解自己D錢唔洗係自己身上
點解唔會
女裝做唔返咁多營業額仲開咁多女裝唔通開緊善堂?

幾多女人平平地買件zara去cafe打卡著1次就唔要
再係ig shop買埋一堆平價衫齋擺無著過
𡃁妹中女師奶去到呀婆甚至賓賓買衫都多過男人一大截
啲女人好肯花好多時間慢慢揀
係淘寶撳足幾百頁先精選買幾件
寄到過嚟一半試上身覺得唔係咁啱自己
剩低一半著幾次玩下然後下個月又再買過
你見carousell幾多無著過嘅二手女裝衫就知
屌你老母臭西柒撚左咪認lo
正常語意=你就係正常?
我覺得正常去日本買都係網購啦
3年疫情
自己柒撚左返古代啦柒碌
比人圍屌你就覺得好威?
自己柒撚左
唔撚明咪算數啦
懶係圍爐咁
以為自己好撚啱啊傻西
係呀
全世界都錯得你自己岩
全世界都唔明得你一個明
繼續活係自己世界你開心咪得
一早都話你地開心咪得
繼續負評啦弱智
疫情期間覺得可以去日本
仲要真人入境
自己講完唔覺得好笑
定係生活係平行時空
都好呀 屌男裝呢啲價真係街既小店見到連著一次我都唔肯 以前去台韓日大把選擇
就係你啲仆街搞到男裝市場更少
一色一樣
If you can't beat them, join them
當所有人都著女裝,男女裝就可以實現完全互通,市場就會平衡,真正實現男女平等
事實係你班柒頭只係想又平又方便買最好仲要唔使諗點襯已經好撚型仲要夠特別唔怕有人撞衫
原來百幾蚊件衫都話貴。。。
睇埋佢第二句就知咩料啦 對連登潮流台有咩期望
男裝梗係難買啦 要又平又靚cutting靚料靚design
仲要唔可以made in china
仲要開係連登仔屋企樓下比佢買 行遠啲都嫌唔就腳
一大堆要求其實買件uniqlo已經滿足仲要大力吹奏
無錯 所以去著女裝
Ching平時着開咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞