香港買男裝真係好撚難

823 回覆
2245 Like 118 Dislike
純粹無聊覆下
我喺外國 啲柒頭再柒其實都唔關我事
不過橫掂認真覆俾建議無人會care
恥笑下好過
Moko 嗰兩間執咗?
我覺得幾好阿,淨色T,是但一條長褲就OK,廢事諗
你柒啫
上面啲嘢好普通
鍾意咁著 恤衫唔扣鈕入邊短袖Tee打底 呢啲單品都容易買 Uniqlo、Gu、Muji(雖然而家)都容易買到

圖呢?
咁普通人買男裝係咪真係難到咁?樓主講到市面上98%係女裝
普通人唔想擺咁多時間心機買衫好合理 但入一入u記啲男裝有無真係少得咁誇張?
不如話呢個po好多所謂普通人唔係覺得買男裝難 而係覺得點解無男裝可以又平又方便買最好仲要唔使諗點襯已經好撚型仲要夠特別唔怕有人撞衫
平時問女人點解要使咁多錢落化妝品護膚品到
專櫃買支粉底已經夠班柒頭係u記買幾件t
生得已經唔係靚仔
想變靚又唔肯使錢落衫到
買完每日30秒就著到上身
唔使日日上妝落妝
死毒撚真係好搞笑
屌你唔覆我?
邊有咁多死人衫啲阿伯阿婆臨死着到咁靚去醫院?
咁你咪成世着毒撚衫囉
我就想除哂衫 同你喺嗰度 試衫啊
你似係啞撚咗駁唔到我
搭單問咩牌子t shirt襟著?
咁文青look都係啦白tee加恤衫開胸
死人衫不了
要日系有GU Uniqlo
台灣牌子432hz可以買到
韓系dotshop kloths買到
潮牌又可以去second kill, manhood, huskysneaker 買。再唔係去popcorn買又得

話難其實唔係難,不過冇女裝咁平又周街都係就真嘅
正皮畀圖2 上面嗰4個不了
柒碌野就算啦
如果你買衫去開中環尖咀 咁就冇計啦
接受到古著(二手)咪旺角
要新嘅咪luddite daychild囉
人型著咩都型
人7著咩都7
潮牌店popcorn又好 carhartt又好
咪賣緊新品囉 咪又係背心工裝褲
人地唔執仲越開越多添
不如share下你著開咩style咁獨特?
層主慳返啖氣啦
你見咁多負評就知佢地得t同牛仔褲
俾佢地去到日本都係買返日本牌子既t同牛仔褲
最主要係而家日元低水買日本衫夠平
佢地care既係價錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞