香港買男裝真係好撚難

823 回覆
2245 Like 118 Dislike
d 女人會用10倍錢買衫?
戇鳩類比
你都on9 女人千千聲都肯買
你條濕鳩度縮買唔起就覺得女人唔會
你自己都睇到市場反影啦 仲問問問
女裝長褸靚過男裝好多
連登一味吹奏u記啲$79plain tee其他連鎖brand就一味嫌cheap嫌樣衰
比我係商家都唔出咁多男裝啦咁難服侍
又唔係啵 女裝同價位既好多都比男裝好呀 就算啲女淘寶既起馬著上身呃到下人 男相對真係難啲
又話有錢 怕乜?
夏天都可以日日唔同

操好啲著得緊身少少
襯色同好睇又有quality既鞋 加隻好錶
其實好過搞咁多嘢煩買乜衫
不過香港係少fashion嘢係真
抽親好嘢都係日本歐美
上網買又冇得試
西裝出街咩唔通
我就日日潮流特區mk 造型出街
如果覺得streetwear幾好可以行下popcorn嗰類?
上網買美國集運囉
係連登仔姐, 唔係香港男仔
去美芝去美芝去美芝

咁講令你好過d你咪咁講囉
收皮啦屌你老母
正常語意去日本就係去日本
你話你準備過兩年去日本
人地會唔會估你google map旅行呀屌你老母

自己講野1999仲係到轉英文
Dont你老母臭閪咩
算吧啦 連登討論唔到呢啲fashion架
班毒撚淨係識純色T 著其他衫一係公廁一係mk潮童
你傾男裝就會叫你去做gym 有樣有身材著淨色都靚
根本就係無sense唔想諗唔識襯 晒鳩氣啦
係連登傾男裝=去做gym操身材然後著淨色T
係連登傾女裝=樣靚大波著乜都靚
根本班毒撚就活係自己世界 唔識襯唔想諗就要全世界陪佢一齊柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞