PS5 機主討論區 (64)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
話說呢輪中左機 月尾拎
除左eldenring有冇推薦
我會推以下….
對馬導演版
破曉傳奇

次一級就刺客教條-維京
dark soul3 horzion 呢d係 ps5有60fps

想玩但冇機
試咗跟機隻Astro’s playroom先
感受下個手制有幾正
仲有aeon,好快有機架啦

利申:未中
23/5 PS plus extra/premium 有
spiderman, miles morale, returnal, death stranding

睇下啱唔啱玩先再買
新手想問下呢個係月費係點運作
俾完月費,隻Spider-Man可以無限期玩定得一個月玩?我買一個月就唔買會唔會冇得再玩隻game?
你有俾月費係會員就有得玩,無比就無。
仲有連online game都玩唔到,單機only。

PS plus extra
香港
每月HK$ 75 / 每季HK$ 215 / 每年HK$ 515

PS plus Deluxe
香港
每月HK$ 85 / 每季HK$ 239 / 每年HK$ 599

買1年會抵啲,隻returnal 都4xx

Extra 定deluxe 睇你玩唔玩返ps ps2 game
Thx買 deluxe 先
有炒狗走入黎個個回覆負皮
Horizon
好多game 都無玩過
除左破曉傳奇 仲有咩操作性無咁高 易上手既game 推薦?
其實個 ps plus extra 點 upgrade 上去
而家個會藉去到十二月先完,唔知 upgrade 係補返差價定會 cover 咗剩低月份嘅 credit
對馬應該會買 本身ps4白金杯 想玩多次

多謝各位巴打意見
bloodborne ps5 仲係30 fps
係唔知點解呢隻鎖住左,明明大部份都上到60fps
Astro’s playroom, 跟機唔洗錢
可以拎嚟試手制正唔正常
您隨時均可輕鬆升級到享有更多福利的方案。若要升級,您必須支付目前方案和新方案之間的差額,此差額會根據定期服務的剩餘時間進行調整。

補差價
答單問下,無嘅話會唔會玩唔到fifa 啲online mode
由PS4年代開始所有online 都要有ps plus
其實都幾閪,打機逼人食ps plus
不過佢咁做又無乜錢賺嘅
隔離xbox 一出就要人買Live member先可以online啦Sony PS3年代 ps plus唔係必要,唔洗買都可以online
任地獄都要啦,不過人地有得幾個人share,冇PS+冇
Xbox 做爛市
做爛市嗰個叫任地獄
可以夾6條友share 一個plan
傳緊xbox 都打算出game pass family plan

反觀sony,屌你game list 呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞