PS5 機主討論區 (64)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
攬住過世啦
咁多盒應該夠變做床
屌 俾唔到錢 係咁話我信用卡錯
賣撚晒
似釣魚
我未抽到機但我買咗隻黎用,係幾焗,我戴住會出汗,開大冷氣就未試過啲人話皮有得換冇search過
Reset就ok了
咁睇嚟我會考慮arctic 7p+
最衰黑色要官網訂 我麻麻地白色
乜而家港行有sony 貼紙封條?
直覺話俾我知係scum
你啱,你講完係scam
我去睇多次
佢個ac開左14hours only
巴打係咪都中aeon
很,中!
會唔會好啲
下次實中
下次就咁很!算
出面食骨都唔洗咁貴

咁多散熱器應該好涼
冬暖夏涼
SONY 2021財報

PS5 主機年度銷售台數大幅增加 47% 來到 1150 萬台,累計銷售台數超過 1930 萬台。不過並未達成去年預期的 1480 萬台銷售目標,主要受到全球性半導體零組件缺貨與疫情導致物流混亂影響。

PS5 / PS4 遊戲軟體年度銷售套數減少 11% 來到 3 億 320 萬套(本家佔 4390 萬套)。數位下載銷售比為 66%,較前一年減少 5 個百分點。截至第 4 季的 PlayStation Network 活躍用戶為 1 億 600 萬人,較前一年度同期減少 300 萬人。其中 PlayStation Plus 付費會員數為 4740 萬人,較前一年度同期略減 20 萬人。

展望 2022 年部分,遊戲與網路事業 2022 年度的營收目標將大幅增加 34% 來到 3 兆 6600 億日圓。目前正按照計畫採購 PS5 主機生產所需零組件,年度銷售台數目標為 1800 萬台。
我有ps4 個隻 headphone
用左兩年甩皮,係甩得多個時我決定捽甩晒d 皮佢, 變返布面照用

今個月抽中左 logon headphone bundle
我諗都係照咁做算
都係換Mon 換線試
2千萬部都未有,真好野
唔知有無一半係炒家手上
尋晚11點幾居然仲收到logon email中係咪炒燶咗之前有人抽中唔要先到我
20年11月19日抽到而家終於有機打
我都係琴晚11點幾 今朝望先見到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞