PS5 機主討論區 (64)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
一年前無機個班討論抽機我都有份傾
但係佢無機去傾XGP
佢係個邊咁悶,無人傾xbox野
準備緊下一輪攻擊話題
我expect第一方舊game應該要有齊, 但而家Quantic Dream三寶冇(detroit becoming human/Heavy Rain/Beyond Two Soul), Ratchet & Clank PS4版冇, tlou2冇, 有少少失望, 反而驚喜係ps2有精靈之黃昏, 不過唔知係日文定中文
有人覺得 ps plus 同 xgp 只可以兩揀一
小孩/窮西先會選擇
到時岩咪join 唔岩咪收埋張信用卡囉
咁簡單都唔明
等full list 先決定課唔課
不過upgrade要俾足咁多個月差價就有d

連登XBOX Post同埋TG Group不嬲都係以罪大花邊新聞為主 自己啲Game為副㗎啦
而家果個未係full list黎咩
個五毛係ps post 傾xbox野
係xbox post傾ps 野
交行貨囉,呢個價錢差唔多啦,隔離做爛市先多人屌姐
根本唔係full list
人地篇文都寫明 I’m pleased to share a selection of the content that will be available for PlayStation Plus Extra and Premium/Deluxe plans. 中文版直頭係「一些」

而新plan 送嘅Ubisoft+ Classics 嗰27隻game 佢都冇list 哂出嚟

佢咁樣叫full list 就執柒左佢啦
想問apita係咪仲未派彩見佢話聽晚12點都冇email就啫係唔中 唔會聽日先派掛
咁又係, 人地第一方AAA大作首日上XGP, 係唔知點解咁o岩2022年冇
其實好難比 Microsoft財力大咁多
利申:只有xbox但想雙修
你哋班索狗2023就知味道
用返之前果幾隻J囉
不嬲由出機到而家都係果幾隻
我無擔心佢做唔做爛市,我係話佢無必要做爛市,唔知你點理解
玩家角度希望佢每人派一部PS5,所有GAME免費玩就最好啦
第一, #894 我覺得多唔多錢燒都係其次,係SONY點解要同你咁樣燒錢
碌返上去睇啦,你盲架?
定係你理解唔到"SONY點解要同你咁樣燒錢"係"無必要做爛市"既意思呀?

第二,你都話理解唔到完全冇出現過既字眼,咁我幾時有話擔心過遊戲公司做爛市呀?

傻閪
佢係假膠打手扮PS玩家 ON9仔黎 唔洗再覆佢
我真係唔知你講乜,隔離(XBOX)個GAMEPASS做爛市,所以多人屌SONY個GAMEPASS唔夠好唔夠多GAME

好難明?我擔心緊D乜?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞