PS5 機主討論區 (64)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
sony 未出full list 已經話全部垃圾
呢個POST多人熱鬧D嘛
唔知幾時先出full list呢?身為一個老野始終都係更期待d 舊game
你有冇ps5先?ps5機主討論區 你係機主咩?
出返去啦
你咪玩gamepass囉 關人撚事咩
呢度PS post 你係度引戰都預佐比人屌
無人話新PSN做得好 係睇唔順眼你乜鳩野都話Xbox好撚勁
舊game 60FPS 你自己串撚完 柒撚佐又唔出聲?
洗乜玻璃心 全世界唔係得Xbox一部遊戲機
Switch PS5 Xbox 我3部都有買 咁作為玩家 咁樣客觀未呀
玩PS5就等於永遠得一部機咩ON9
其實盲毛總指揮知唔知乜嘢叫捧殺
捧XGP捧到Halo得返5%玩家/Starfield延期/暴雪希望將LGBTQ評分系統推而廣之
不如你哋班軟粉紅收手啦
靜靜哋贏唔好咩
真心驚你哋中迴力鏢呀
公海有post你可以入去
PS4 post係隔離
原來你係覺得有機就好尊貴
咩年代呀
為一部主機貢獻自己既人生大部份時間
你好可憐
走啦
喂未有機果班出黎幫佢拖啦,多D人轉會XBOX你地抽機唔使抽得咁辛苦
而家display card回返晒
洗鳩玩Xbox 咩

真係貪佢可以出廳灘sofa打機?
夠啦 唉
見到你咁我勸你睇吓醫生
真心既
個pass無乜好比
擺明就係m$好多錢燒,Sony 少d錢燒係事實
其實有乜好嘈
但我都係玩ps,睇彩下個plan到時full list再算,唔啱咪唔join,大家駛乜鬥勁 事實擺在眼前
你係咩人係呢個台大家都知
見你咁様經常失控勸下你姐
不過唉
算啦
我覺得多唔多錢燒都係其次,係SONY點解要同你咁樣燒錢
雖然都想佢走
但呢度一開始冇幾個有機
算啦 無人回覆佢自然會死返過去
想買機都歡迎討論既
雖則呢到大部份時間都係講抽機
係係地鍾意迎擊
第二多就係ssd 耳筒
第三就係有咩game玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞