PS5 機主討論區 (64)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
二手市場唔係咁易搞得死
係咪我睇漏
好似無咩日系game
正常啊
今日拎機即走$5200 唔連GT7
點會咁易穿
經典得咁少,點吸引人升呀
全新 PlayStation Plus 的遊戲陣容揭曉!
包括《Demon’s Souls》及《刺客教條:維京紀元》等大作,以及《嗶波猴》和《Syphon Filter》等經典作品。

►► 瞭解詳情:https://bit.ly/0516_psplus
最高級一年幾錢
都ok呀 有好幾隻game想玩都未買
如果同買兩隻game差唔多價錢 我覺得都ok
條list冇10/10,係咪我睇錯左
完全0興
想玩既已經買咗嚟玩
日系game又冇
tales of 又冇 伊蘇又冇
仲以為有p5r
bandai 得堆垃圾
未出full list
好多game 以前都送過
成個list 吸引既game 得捉猴啦
機戰真係唔洗諗
版權太麻煩牽涉太多人
PS Plus Extra/Permium 包埋 Ubisoft+

Ubisoft+ Day 1 FULL game list total 27隻,年底會有50隻

Assassin’s Creed Valhalla
For Honor
The Crew 2
Child of Light
Eagle Flight
Far Cry 3: Blood Dragon
Far Cry 3 Remaster
Far Cry 4
Legendary Fishing
Risk: Urban Assault
South Park: The Fractured but Whole
South Park: The Stick of Truth
Space Junkies
Star Trek: Bridge Crew
Starlink: Battle for Atlas
STEEP
The Crew
The Division
Trackmania Turbo
Transference
Trials Fusion
Trials of the Blood Dragon Game
Trials Rising
Valiant Hearts: The Great War
Watch Dogs
Werewolves Within
ZOMBI

https://news.ubisoft.com/en-us/article/bPREDsvbMwS7wKIHlnVF1
廠商一早想二手市場死架啦
無錯 二手佢哋0收入
大把人玩完就算 要隻game做咩
利申:好多隻實體豪華版
大勢所趨
佢賣數位機就知
最多死剩豪華版 特典版
索尼想搞死好耐睇psp go就知
但個市場未ready
最高級 (玩埋PS嗰幾隻) 官網寫 $599/年
日本係咪都差唔多
其實
我四、五個月前續左plus
如果到時想升級做加強版
條數又點計
姐係當我買兩隻正價game價錢 都屌得過
個LIST對目前一般GAMER來講好似無咩吸引力...
大部份都會係巳經買左/玩完....
對新玩家吸引力大D...或者呢個先係索尼目標
睇將來會有咩GAME先
聽聞話係要補呢家到會藉完結日的差價
如果你續左三年先到期 就要補三年升級版同普通plus差價先可以升
照計就應該好似PS+咁逐年買extra/premium
個list好廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞